Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρκαρισμένο έκανε βουτιά στο ποτάμι! (+video)

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρκαρισμένο έκανε βουτιά στο ποτάμι! (+video)

ΝΕΑ

Παρκαρισμένο έκανε βουτιά στο ποτάμι! (+video)

ΝΕΑ

Όλα έχουν απαθανατιστεί, από το λεπτό που ξεπερκάρει… μόνο του μέχρι το σημείο που ρίχνει τη βουτιά και κολυμπάει στον ποταμό της πόλης.

Advertisement
Advertisement

Εάν περιμένατε ότι τα έχετε δει όλα, τότε μάλλον γελιέστε. Θα σας ταξιδέψουμε μέχρι τη Λετονία και συγκεκριμένα στην πόλη Riga. Είναι μια όμορφη μικρή πόλη της Ευρώπης, η οποία βρέχεται από τον ποταμό Daugava και συνεχίζει μέχρι και τη Ρωσία και τη βαλτική θάλασσα. Αντιλαμβάνεστε γιατί έχουμε δώσει τόση βαρύτητα στην πόλη και -ειδικά- τον ποταμό.

Μια κάμερα απαθανάτισε ένα σκηνικό, που δεν θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι θα ήταν αληθινό. Το αυτοκίνητο Peugeot 407 ήταν παρκαρισμένο από τη μια πλευρά του δρόμου και όπως φάνηκε ο ιδιοκτήτης ξέχασε να βάλει χειρόφρενο. Το αποτέλεσμα ήταν να κυλίσει και να περάσει, χωρίς να δημιούργησε κανένα ατύχημα από τους τον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, να ανέβει το πεζοδρόμιο και να πέσει στον ποταμό από το μοναδικό άνοιγμα που υπήρχε σε εκείνο το σημείο.

Βέβαια, λόγω της ορμής του ποταμού, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από το ρεύμα και έκανε σημαντική απόσταση μέσα στο νερό. Αναμφίβολα, ο ιδιοκτήτης δεν πρόκειται να πιστεύει στα μάτια του, εάν δει το παρακάτω βίντεο.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απαγορευμένη η Αράχωβα για όσους έχουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο…
Το σταμάτησε με τα χέρια πριν πέσει σε παρκαρισμένα! (+video)
Peugeot 208: Αρέσει, ακόμα και… παρκαρισμένο (video)