Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρήγγειλε ανύπαρκτο Audi RS6 Avant και έχασε 21.000 ευρώ!

Ελλάδα 14:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρήγγειλε ανύπαρκτο Audi RS6 Avant και έχασε 21.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Παρήγγειλε ανύπαρκτο Audi RS6 Avant και έχασε 21.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Ο επιτήδειος έμπορος από την Θήβα ξεγέλασε μέχρι και αλλοδαπό επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται σε νησί του Ιονίου.

Advertisement
Advertisement

Ανυποψίαστος καταναλωτής που είχε πέσει θύμα του επιτήδειου εμπόρου από την Θήβα μετά το τελευταίο δημοσίευμα του Newsauto.gr μας απέστειλε την δική του καταγγελία σύμφωνα με την οποία έχει χάσει 21.000 ευρώ από το 2016!

Ειδικότερα ο συγκεκριμένος ανυποψίαστος καταναλωτής είναι επιχειρηματίας από το εξωτερικό ο οποίος δραστηριοποιείται σε νησί του Ιονίου και όπως φαίνεται έχει πέσει και εκείνος θύμα του επιτήδειου εμπόρου από την Θήβα και έπεσε στην «παγίδα» του με δέλεαρ την εξόφληση μέσω γραμματιών.

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει στο e-mail που μας έχει αποστείλει στα αγγλικά: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μου διάβασαν το άρθρο του Newsauto.gr σχετικά με κάποιον επιτήδειο έμπορο αυτοκινήτων από την περιοχή της Θήβας ο οποίος είναι ο ίδιος που με εξαπάτησε και έχασα 21.000 ευρώ το 2016!

Παρακαλώ να γνωστοποιήσετε τα στοιχεία μου και σε άλλα θύματά του ώστε να μπορέσουμε να τον «κυνηγήσουμε» νομικά όλοι μαζί και να τον στείλουμε φυλακή για πολλά χρόνια!

Εγώ αναζητούσα ένα ειδικό αυτοκίνητο που ήταν ένα AudiRS6 το οποίο και κόστιζε πολλά χρήματα και δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Ωστόσο κάποια στιγμή χαζεύοντας σε γνωστή ιστοσελίδα με αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων διαπίστωσα ότι ο επιτήδειος έμπορος από την Θήβα μπορεί να εισάγει στην Ελλάδα οποιοδήποτε αυτοκίνητο καταβάλλοντας 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό εξοφλείται μέσω γραμματίων σε 36 μήνες.

Advertisement

Επικοινώνησα μαζί του τηλεφωνικά και κατόπιν μου έστειλε μια αγγελία από εμπορία μεταχειρισμένων στη Γερμανία με ένα AudiRS6 Avant 5.0 μοντέλο του 2008 το οποίο είχε διανύσει 90.900 χιλιόμετρα και κόστιζε εκεί 34.800 ευρώ αλλά λόγω των γνωριμιών του θα το αποκτούσε πολύ χαμηλότερα και εμένα θα μου κόστιζε μόλις 38.500 ευρώ.

Ωστόσο για να ξεκινήσει η διαδικασία εισαγωγής του αυτοκινήτου μου ζήτησε 21.000 ευρώ ως προκαταβολή και ένα γραμμάτιο ύψους 17.500 ευρώ το οποίο έληγε στα τέλη Οκτωβρίου του 2016, δηλαδή περίπου 6 μήνες μετά την παράδοση του οχήματος.

Advertisement

Μετά την καταβολή των 21.000 ευρώ σε μετρητά η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου 2016 και έκτοτε ανέμενα το αυτοκίνητο.

Όσο περνούσε ο καιρός τόσο ανησυχούσα για την προκαταβολή μου καθώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στην προκειμένη περίπτωση ο επιτήδειος έμπορος από τη Θήβα αποδείχθηκε εξαιρετικός ηθοποιός μαζί με τους συνεργάτες του.

Οι δικηγόροι που επισκέφθηκα με παρότρυναν να μην ξεκινήσω κάποιο δικαστικό αγώνα μόνος μου και μου πρότειναν να προσπαθήσω με το καλό να εισπράξω πίσω τα χρήματά μου.

Advertisement

Όμως πέρασαν τρία χρόνια και ο επιτήδειος έμπορος με κοροϊδεύει όλο αυτό το διάστημα μέχρι τη στιγμή που μου διάβασαν το άρθρο του Newsauto.gr και επιτέλους θα βρω συνοδοιπόρους εναντίον του απατεώνα.

Μάλιστα μετά την ανάγνωση του πρώτου άρθρου για τον επιτήδειο έμπορο από τη Θήβα έβαλα φίλους Έλληνες και έψαξαν να βρουν και άλλα άρθρα που αφορούσαν στον συγκεκριμένο έμπορο και αντιλήφθηκα ότι δεν είμαι μόνος και επιτέλους θα μπορέσω και εγώ να κινηθώ εναντίον του στην ομαδική αγωγή που έχει κατατεθεί!

Θέλω και πάλι να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για το έργο σας μέσω του οποίου προστατεύετε ανυποψίαστους καταναλωτές πράγμα που έπρεπε να κάνει το Ελληνικό Κράτος!»