Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραμένει στην παραγωγή η Mustang Bullitt

Ελλάδα 7:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παραμένει στην παραγωγή η Mustang Bullitt

ΝΕΑ

Παραμένει στην παραγωγή η Mustang Bullitt

ΝΕΑ

Η επιτυχία της ειδικής έκδοσης Bullit της Mustang στην Ευρωπαϊκή αγορά, «ανάγκασε» τη Ford στη συνέχιση της παραγωγής της.

Advertisement
Advertisement

 

Η Ford ανταποκρίνεται στην αυξημένη ζήτηση για την ειδική έκδοση Bullit της Mustang και παρατείνει την παραγωγή. Το ταχύτατο sold out με το που ανακοινώθηκε η παραγωγή της Bullit, έκανε τη Ford να θέλει να ανταποκριθεί στις αιτήσεις για συνέχεια της παραγωγής, μια και όπως φάνηκε υπήρχε κοινό που ήθελε να αγοράσει το αυτοκίνητο και αυτό ήταν περισσότερο από όσο είχε αρχικά υπολογιστεί.

Advertisement
Advertisement

Η ειδική αυτή έκδοση που δημιουργήθηκε το 2018 για την επέτειο των 50 ετών από την εμβληματική ταινία Bullit με τον Steve McQueen, έχει τον 5λιτρο V8 με κάποιες τροποποιήσεις στο σύστημα εξαγωγής αλλά και στην εισαγωγή. Η απόδοση για την Ευρωπαϊκή αγορά, έφτανε στους 460 ίππους και τα 53.6 kgm της ροπής και ο οδηγός για την εκμετάλλευσή τους έχει στη διάθεσή του ένα χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων (και την κίνηση στους πίσω τροχούς, προφανώς). Έτσι λοιπόν οι παραγγελιοληψία από τη Ford συνεχίζεται και υπολογίζεται πως οι πρώτες παραδόσεις για την έκδοση Bullit στη Βρετανία θα γίνουν στις αρχές του 2020.