Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάνω από 1.000 ίππους για την ερχόμενη McLaren Speedtail

Ελλάδα 6:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάνω από 1.000 ίππους για την ερχόμενη McLaren Speedtail

ΝΕΑ

Πάνω από 1.000 ίππους για την ερχόμενη McLaren Speedtail

ΝΕΑ

Πανίσχυρο αναμένεται να είναι το ερχόμενο υπεραυτοκίνητο της McLaren που ακούει στο όνομα Speedtail με τις πληροφορίες μέσα από την βρετανική εταιρία να κάνουν λόγο για ισχύ πάνω από 1.000 ίππους και τελική πάνω από 390 χλμ./ώρα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, το αφεντικό της McLaren, Mike Flewitt, επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα topgear.com πως το ερχόμενο υπεραυτοκίνητό της θα βρίσκεται ανάμεσα στα ισχυρότερα του κόσμου με την ισχύ να ξεπερνά για πρώτη φορά του 1.000 ίππους, σε αυτοκίνητο των Βρετανών.

Παράλληλα, μιλώντας σε συνάντηση ιδιοκτητών McLaren, ο Flewitt ανέφερε πως κινητήριος δύναμη της Speedtail θα είναι το γνωστό V8 μοτέρ των τεσσάρων λίτρων με τα δύο τούρμπο, σε υβριδικό “setup”, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει την P1.

mclaren-speedtail-640

Advertisement
Advertisement

H Speedtail, πέρα από ισχυρότερη, αναμένεται να είναι και η ταχύτερη McLaren παραγωγής όλων των εποχών με την τελική της να ξεπερνά τα 390 χλμ./ώρα. Οι δυνατότητές της ωστόσο δεν έχουν “ψήσει” ακόμη τους ανθρώπους της βρετανικής εταιρίας να προσπαθήσουν να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με αυτοκίνητο παραγωγής.

“Δεν πάμε να πετύχουμε μέγιστη τελική ταχύτητα μόνο “για τα μάτια του κόσμου”, δήλωσε ο Flewitt, χωρίς όμως να αποκλείει με τα λεγόμενά του και μία μελλοντική προσπάθεια για την κατάρριψη του ρεκόρ.