Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Πακέτα Off Road από τη Ford για το Ranger

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πακέτα Off Road από τη Ford για το Ranger

Fleet Cars

Πακέτα Off Road από τη Ford για το Ranger

Fleet Cars

Η Ford για το Ranger στις ΗΠΑ έχει πλέον τρία πακέτα για μεγαλύτερες εκτός δρόμου ικανότητες στις πλέον πρόσφατες εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μην έχει το πολυπόθητο όνομα “Raptor” που για την κατηγορία αυτή των αυτοκινήτων έχει ιδιαίτερο «βάρος» αλλά για τις περισσότερες περιπτώσεις, η διαφορά που θα κερδίσουν όσοι επιλέξουν ένα από τα τρία πακέτα, θα είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Οι ιδιοκτήτες του τετρακίνητου Ford Ranger 2019 και 2020 θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών πακέτων αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν το στιλ αλλά και την αποτελεσματικότητα του pick up της Ford σε διαδρομές μακριά από την άσφαλτο.

Advertisement
Advertisement

Τα πακέτα είναι βασικά τρία επίπεδα συνδυασμών υλικού, λογισμικού και στυλ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Ford Ranger. Τα δύο πρώτα επίπεδα θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία τον Αύγουστο, ενώ το κορυφαίο επίπεδο θα ξεκινήσει να διατίθεται από το επόμενο καλοκαίρι. Το βασικό πακέτο Ford Performance Level 1, περιλαμβάνει κιτ εκτός δρόμου, με αμορτισέρ Ford Performance για τα οποία έχει συνεργαστεί και η Fox. Οι ζάντες είναι 17 ιντσών και το πακέτο συνοδεύεται από ειδικά γραφικά στο πλάι και αλεξήλιο στο επάνω μέρος του παρμπρίζ.

Στο πακέτο 2, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον των παραπάνω ψηδιακή ενίσχυση του ήχου από τον κινητήρα για την καμπίνα (!) και αυξημένη απόδοση κατά 16% (φτάνει έως τους 315 ίππους ο Ecoboost των 2,3 λίτρων). Το πακέτο L2 περιλαμβάνει επίσης ένα σετ ελαστικών BF Goodrich KO2 265/70, ένα κιτ φώτων ομίχλης εκτός δρόμου, μπλε άγκιστρα ρυμούλκησης και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι Ford Performance. Τέλος, το πακέτο Ford Performance Level 3, που δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, προχωρά ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας ένα κιτ lightbar με LED 40 ιντσών από τη Rigid, έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα με δυνατότητα για φιλοξενία «εργάτη», σπορ εξάτμιση και ράφι κυνηγιού Ford Performance, όπως καθώς και κόκκινα άγκιστρα ρυμούλκησης.

Advertisement

«Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους πελάτες δίνοντάς τους δυνατότητες και επιλογές στυλ από τις μάρκες aftermarket που αγαπούν», δήλωσε ο Eric Cin, παγκόσμιος διευθυντής της Ford Vehicle Personalization. «Τα τρία νέα πακέτα επιδόσεων της Ford δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας Ranger που αγαπούν την περιπέτεια να εξερευνήσουν ακόμη περισσότερο με ακόμα περισσότερη ελευθερία, χάρη στη σιγουριά της εγκατάστασης όλων των στοιχείων από τα τρία πακέτα εξοπλισμού από τον αντιπρόσωπο της Ford».

Advertisement