Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πακέτα αναβάθμισης για τα Focus και Fiesta ST (vid)

Ελλάδα 3:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πακέτα αναβάθμισης για τα Focus και Fiesta ST (vid)

ΝΕΑ

Πακέτα αναβάθμισης για τα Focus και Fiesta ST (vid)

ΝΕΑ

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της βελτίωσης και των επιδόσεων έφερε η Ford αφού θα διατεθούν και στη χώρα μας τα επίσημα πακέτα αναβάθμισης Mountune για τα Focus και Fiesta ST! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Τα πακέτα εξελίσσονται από την εξειδικευμένη εταιρία σε αγωνιστικούς κινητήρες και μοντέλα δρόμου υψηλών επιδόσεων Mountune και αυξάνουν την ισχύ του δίλιτρου κινητήρα EcoBoost του Focus στα 275 PS, 10 PS παραπάνω από μία σαφώς ακριβότερη Porsche Boxster.

Ακόμα και το θρυλικό Ford Sierra Cosworth RS500 ωχριά μπροστά σε αυτό το Focus ST που επιταχύνει από 0 -100 km/h σε λιγότερο από 6 sec, περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο ταχύτερο από το στάνταρ Focus ST. Η μέγιστη ροπή του Focus ST που φτάνει στα 40.9 kgm βελτιώνει την επιτάχυνση 50-100 km/h με τέταρτη σχέση κατά 0.8 sec, ορίζοντας τη πλέον στα 4.9 sec.

Η Ford προσφέρει επίσημο πακέτο αναβάθμισης Mountune και για το Fiesta ST, το οποίο θα αυξήσει τη μέγιστη διαθέσιμη ισχύ στα 215 PS, με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6.7 sec! Η ροπή του είναι στα 32.6 kgm, βελτιώνοντας αντίστοιχα την επιτάχυνση 50-100 km/h κατά επτά δέκατα του δευτερολέπτου, στα 5.7 sec.
[nggallery id=2341]
Πρέπει να σημειωθεί πως το πακέτο αναβάθμισης της Mountune μπορεί να τοποθετηθεί πολύ γρήγορα, σε λιγότερο από 60 λεπτά για το Fiesta ST και  σε λιγότερο από 90 λεπτά για το Focus ST. Και τα δύο καλύπτονται πλήρως από την εγγύηση της Ford, που σημαίνει ότι οχήματα με πακέτα Mountune καλύπτονται από μηχανικές βλάβες για τρία χρόνια ή 60.000 μίλια από την αρχική ημερομηνία αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο αναβάθμισης Focus ST Mountune διατίθεται σε ασημί και μαύρο και περιλαμβάνει χυτό σωλήνα εισαγωγής  ελαφρού κράματος, φίλτρο ελευθέρας, μεγάλο εναλλάκτη αέρα ελαφρού κράματος και εξατομικευμένη χαρτογράφηση κινητήρα. Η έκδοση Fiesta ST έχει νέα βάση στο φιλτροκούτι με δευτερεύουσα εισαγωγή, φίλτρο ελευθέρας και εξατομικευμένη χαρτογράφηση κινητήρα.

Τα πακέτα αναβάθμισης Fiesta ST και Focus ST Mountune θα διατίθενται σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές από το Σεπτέμβριο, μεταξύ των οποίων και στην Ελληνική.