Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάει Νέα Υόρκη το C8 Preliator

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάει Νέα Υόρκη το C8 Preliator

ΝΕΑ

Πάει Νέα Υόρκη το C8 Preliator

ΝΕΑ

Μετά το 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το Spyker C8 Preliator ετοιμάζεται να κάνει το υπέρ-ατλαντικό ταξίδι και να τραβήξει τα βλέμματα και στην Έκθεση της Νέας Υόρκης!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

To «Μεγάλο Μήλο» θα αποτελέσει επίκεντρο της αυτοκίνησης από τις 25 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, με όλους τους δρόμους να οδηγούν στο Javits Center, εκεί όπου θα βρίσκονται σχεδόν 1000 εκθέματα.

Ανάμεσά τους για το ολλανδικό supercar που κάνε ντεμπούτο στη Βόρεια Αμερική, σε μία αγορά πολύ σημαντική για την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Spyker C8 Preliator-official-f

Ο ιδρυτής της και CEO, Victor Muller εξηγεί το γιατί στη σχετική ανακοίνωση: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Έκθεση της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσουμε το νέο Spyker C8 Preliator σε μία από τις πιο σημαντικές για εμάς αγορές. Η Spyker έχει πουλήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τα μισά οχήματα παραγωγής που έχει κατασκευάσει! Τα περισσότερα εκ των οποίων εδώ, στη Νέα Υόρκη, μέσω του πρώτου μας αντιπροσώπου στις ΗΠΑ, της Manhattan Motor Cars».

Spyker C8 Preliator-official-j640

Advertisement

To C8 Preliator αίρνει ώθηση από τον V8 κινητήρα της Audi, χωρητικότητας 4.2lt που έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν. Αυτός παράγει 525 άλογα που περνούν στο δρόμο είτε μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, είτε μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων της ZF.

Spyker C8 Preliator-official-b640

Advertisement

Ακολουθεί το γνωστό σχεδιαστικό DNA της Spyker, το όνομα της οποίας κοσμεί τη μεγάλη γρίλια εμπρός. Χαρακτηριστικό είναι και το σήμα ακριβώς από πάνω αλλά και οι πολλοί αεραγωγοί.

Spyker C8 Preliator-official-d640

Το πλαίσιο είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο ενώ η οροφή είναι γυάλινη. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED, ενώ η ολλανδική μάρκα θα προσφέρει το εν λόγω μοντέλο σε 16 χρωματικές επιλογές. Με αποτέλεσμα, κάθε ένα από τα 50 που θα παραχθούν, να έχει πολλές επιλογές εξατομίκευσης ώστε να είναι… μοναδικό!

Advertisement

Spyker C8 Preliator-official-a640