Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παγκόσμιο άνοιγμα του Ομίλου PSA

Ελλάδα 5:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παγκόσμιο άνοιγμα του Ομίλου PSA

ΝΕΑ

Παγκόσμιο άνοιγμα του Ομίλου PSA

ΝΕΑ

Ο Όμιλος PSA, μετά το επιτυχημένο εμπορικά 2018, αναμένεται να λανσάρει τα μοντέλα των εταιρειών του σε χώρες που δεν είχε παρουσία μέχρι στιγμής.

Advertisement
Advertisement

 

Το 2018 έκλεισε με οικονομικά αποτελέσματα πολύ κολακευτικά για τον Όμιλο PSA γενικότερα και την Peugeot ειδικότερα. Η κερδοφορία ρεκόρ του 2018, οδηγεί το Γαλλικό Όμιλο να λανσάρει μοντέλα της Peugeot στη Βόρεια Αμερική, της Citroen στην Ινδία και της Opel στη Ρωσία. Από τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Όμιλος, ειδική μνεία έγινε στα SUV μοντέλα της Peugeot, 3008 και 5008, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του υψηλού μεριδίου σε όλες τις χώρες όπου διατέθηκαν.

Advertisement
Advertisement

Οι πωλήσεις συνολικά των μοντέλων έδειξαν την εξαιρετική δυναμική της Γαλλικής εταιρείας και αποτελούν άλλη μια υπογράμμιση της πολύ δυνατής οικονομικά εικόνας που διαμορφώνεται για τον Όμιλο, που να θυμίσουμε τη διετία 2013-2014 βρέθηκε πολύ κοντά στη χρεωκοπία. Σε σχέση πάντως με τον εγχώριο ανταγωνισμό και τα οικονομικά αποτελέσματα της Renault, ο Όμιλος PSA εμφανίζεται σε καλύτερη μοίρα παρουσιάζοντας σαφώς καλύτερη εικόνα.