Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν οι δρόμοι γεμίζουν… ντομάτες και σάλτσα Alfredo (+video)

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν οι δρόμοι γεμίζουν… ντομάτες και σάλτσα Alfredo (+video)

ΝΕΑ

Όταν οι δρόμοι γεμίζουν… ντομάτες και σάλτσα Alfredo (+video)

ΝΕΑ

Δύο ατυχήματα φορτηγών δημιούργησαν χάος και έδωσαν γεύση από σάλτσα Κέτσαπ, Alfredo και… ταλαιπωρίας στους οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Αναμονή έντονη μυρωδιά και ταλαιπωρία για όσους βρέθηκαν κοντά στα ατυχήματα που έγιναν σε αυτοκινητόδρομους.

Φορτηγό ανατρέπεται, σκορπίζοντας περισσότερες από 150.000 ντομάτες σε πολλές λωρίδες του πολυσύχναστου Interstate 80 της Καλιφόρνια δημιουργώντας χάος και κέτσαπ. Το ατύχημα έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο για αρκετές ώρες.

Στο μεταξύ στην πολιτεία του Τενεσί ένα φορτηγό με σάλτσα αλφρέντο χτύπησε στο κεντρικό διαχωριστικό του αυτοκινητοδρόμου Interstate 55. Το φορτίο χύθηκε στο δρόμο κλείνοντας ένα ρεύμα αντί για… αρτηρίες, προκαλώντας χάος.

Advertisement
Advertisement

Ήταν μια βρώμικη εβδομάδα για τους αμερικανικούς αυτοκινητόδρομους. Το ατύχημα με τις τομάτες συνέβη νωρίς το πρωί της Δευτέρας 29/8 στο Vacaville της Καλιφόρνια, όταν το φορτηγό που μετέφερε τα… φρούτα συγκρούστηκε με ένα ελαφρύ φορτηγό και ανατράπηκε.

Οι ανυποψίαστοι οδηγοί που ακολουθούσαν, πάτησαν τις τομάτες και δημιούργησαν μια ολισθηρή σάλτσα που έκανε τα αυτοκίνητα να χάσουν τον έλεγχο και να εμπλακούν σε ατυχήματα. Ο αξιωματικός της Τροχαίας Εθνικών οδών της Καλιφόρνια Jason Tyhurst , είπε πως το περιστατικό μπορούσε να προκαλέσει δυστύχημα. Το κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου έκλεισε για έξι ώρες, ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Advertisement

Στην πολιτεία, του Τενεσί, η σύγκρουση (στο κεντρικό χώρισμα του αυτοκινητοδρόμου) του φορτηγού, που μετέφερε βάζα με σάλτσα «Αλφρέντο» δεν προκάλεσε τραυματισμούς, αλλά η λιπαρή σάλτσα έκανε το οδόστρωμα, στον Interstate 55 κοντά στο Μέμφις, ολισθηρό. Το πολύ δύσοσμο ατύχημα οδήγησε στο κλείσιμο πολλών λωρίδων κυκλοφορίας μέχρι τα συνεργεία να μπορέσουν να καθαρίσουν το δρόμο.

Advertisement

Η σάλτσα alfredo είναι ένα μείγμα βουτύρου, τυριού και κρέμας. Όλη αυτή η περιεκτικότητα σε γάλα, σε συνδυασμό με τη ζέστη έφερε μία έντονη δυσοσμία. Επιπλέον, τα λιπαρά υλικά κόλλησαν στην καυτή άσφαλτο, κάνοντας δύσκολο τον καθαρισμό, ενώ τα σπασμένα γυάλινα βάζα, μπορούσαν να καταστρέψουν τα ελαστικά των αυτοκινήτων που τα πατούσαν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τραγικό ατύχημα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο αυτόνομης τεχνολογίας
Βόλος: Φορτηγό την έσερνε επί 2,5 μέτρα!
Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου!