Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οσονούπω η νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οσονούπω η νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe

ΝΕΑ

Οσονούπω η νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe

ΝΕΑ

Η BMW δοκιμάζει σε εντατικούς ρυθμούς τη νέα Σειρά 2 Gran Coupe, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στην Έκθεση του Λος Άντζελες, τον προσεχή Νοέμβριο.

Advertisement
Advertisement

 

Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να διακρίνεται κάποια σημαντική λεπτομέρεια της σχεδίασης. Αυτό που γνωρίζουμε είναι η νέα Σειρά 2 Gran Coupe θα βασίζεται στην ίδια προσθιοκίνητη αρχιτεκτονική με τη νέα Σειρά 1, ενώ θα διατεθεί σε αρκετούς συνδυασμούς κινητήρων και κιβωτίων. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει η κορυφαία M235i xDrive, που θα εξοπλίζεται με τον τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,0 λίτρων, που αποδίδει 306 PS.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, οι μηχανικοί της BMW θα τοποθετήσουν ένα εξελιγμένο μηχανικό μπλοκέ διαφορικό της Τόρσεν, αλλά και την τεχνολογία ARB, η οποία ουσιαστικά σε συνεργασία με το σύστημα ευστάθειας DSC ελέγχει την ολίσθηση των εμπρός τροχών, περιορίζοντας το σπινάρισμά τους. Να αναφέρουμε ότι η παραπάνω λειτουργία μεταφέρεται αυτούσια από το ηλεκτρικό i3s. Σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο, θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια και τις νέες Σειρές 2 τόσο σε κουπέ, όσο και σε κάμπριο αμαξώματα, αμφότερες με πισωκίνητη αρχιτεκτονική.