Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όσοι βρίσκουν τη BMW M4 λίγη, ας δουν αυτήν

Ελλάδα 22:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όσοι βρίσκουν τη BMW M4 λίγη, ας δουν αυτήν

ΝΕΑ

Όσοι βρίσκουν τη BMW M4 λίγη, ας δουν αυτήν

ΝΕΑ

Η Manhart έχει παράδοση στην αναβάθμιση μοντέλων της BMW και τώρα, με την MH4 600, δίνει το κάτι παραπάνω για εκείνους που θέλουν την απόλυτη M4.

Advertisement
Advertisement

Οι επεμβάσεις της Manhart στην εμφάνιση είναι διακριτικές, ωστόσο με την αναβάθμιση της απόδοσης, η MH4 600 μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις στο δρόμο.

Για τη Manhart, το ότι οι τροχοί έχουν διατηρηθεί ίδιοι με της εργοστασιακής επιλογής, είναι ένα θέμα που άπτεται της «διακριτικότητας» για την οποία λέγαμε προηγουμένως. Για να μην μείνει τελείως stock η εικόνα όμως, η Manhart φρόντισε για ένα χρυσαφί φινίρισμα που κάνει πολύ χτυπητή αντίθεση στο σκούρο χρώμα του αμαξώματος της M4 Competition που χρησιμοποιείται ως βάση.

Advertisement
Advertisement

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες κατασκευές της Manhart, η MH4 600 είναι εξοπλισμένη με εξαρτήματα από ανθρακόνημα στο αμάξωμα, επιλεγμένα τόσο από τις προτάσεις του βελτιωτικού οίκου που προσφέρονται και μεμονωμένα, όσο και από τη λίστα των M Performance Parts.

Η σημαντικότερες αλλαγές που παρουσιάζονται στην MH4 600, έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του κινητήρα. Ο twin-turbo 6κύλινδρος σε σειρά με χωρητικότητα 3,0 λίτρων έχει ενισχυμένη απόδοση που φτάνει τους 635 ίππους και τα 780 Nm ροπής, χάρη στην εγκατάσταση παράλληλου εγκεφάλου για τη διαχείριση της τροφοδοσίας από τη Manhart.

Advertisement

Η αναβάθμιση αυτή έχει ως αποτέλεσμα τα 200 χλμ./ώρα από στάση να «έρχονται» σε 10,5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η ανάρτηση έχει βελτιστοποιηθεί με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ελατηρίων H&R ή ανάρτησης Manhart coilover. Αξίζει να σημειωθεί πως καθώς οι παραπάνω επεμβάσεις δεν έχουν λάβει έγκριση τύπου από τη Γερμανική διεύθυνση μεταφορών, η προτάσεις της Manhart προορίζονται μόνο για εξαγωγή σε άλλες χώρες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αττική: 3,4 εκατ. ευρώ για 52 καινούρια ασθενοφόρα!
Τέρμα το άγχος! Online όλοι οι σταθμοί φόρτισης στην Ελλάδα
Δείτε πως ο σεισμός κατάπιε τους δρόμους της Τουρκίας (+video)