Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ώρες πτήσης γράφουν οι οδηγοί στο διπλό σαμαράκι (+video)

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ώρες πτήσης γράφουν οι οδηγοί στο διπλό σαμαράκι (+video)

ΝΕΑ

Ώρες πτήσης γράφουν οι οδηγοί στο διπλό σαμαράκι (+video)

ΝΕΑ

Τα σαμαράκια στις κατοικημένες περιοχές εξασφαλίζουν σε μεγάλο ποσοστό πως οι οδηγοί δεν θα αναπτύσσουν ταχύτητα αλλά στις περιπτώσεις που κάποιοι οδηγοί δεν τα έχουν «χαρτογραφήσει», αρχίζουν τα προβλήματα– και οι πτήσεις…

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται και στο video, ειδικά όταν τα σαμαράκια δεν έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, τα προβλήματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές οι οδηγοί μπορεί να μην τα δουν εγκαίρως και έτσι έρχονται σε δύσκολη θέση τόσο οι οδηγοί, όσο και τα αυτοκίνητα. Στην προκειμένη περίπτωση με το διπλό σαμαράκι που βλέπουμε στο video, είναι πολλές οι περιπτώσεις που τα αυτοκίνητα κοπανιούνται πολύ γερά, ενώ δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που «απογειώνονται» κανονικά. Οι αναρτήσεις των αυτοκινήτων δοκιμάζονται στα όριά τους, ενώ δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις κατά τις οποίες -στα νυχτερινά περιστατικά- βλέπουμε σπίθες να πετάγονται από τη βίαιη επαφή του κάτω μέρους του αυτοκινήτου με την άσφαλτο.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού στο Youtube που συγκεντρώνει τέτοια video και τα προβάλλει (με το πολύ έξυπνο όνομα Speed Bump Olympics) αναφέρει πως κανένα από τα περιστατικά που φαίνονται στο συγκεκριμένο video, δεν κατέληξε σε ατύχημα, παρά τις θεαματικές πτήσεις ορισμένων από τα οχήματα που βλέπουμε. Δεν έχουμε όμως καμία αμφιβολία για το ότι πολλά από τα αυτοκίνητα βγαίνουν από το σημείο με ζημιά στην ανάρτηση και όχι μόνο, μια και φαίνεται πως σε πολλές περιπτώσεις, τόσο η απογείωση, όσο και η προσγείωση, είναι πραγματικά ακραία σε ότι έχει να κάνει με τις αντοχές των μηχανικών μερών.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Lotus Emira στους δρόμους της Ταϊλάνδης (video)
Video: Ο τράπερ Trannos με 220+ σε δημόσιο δρόμο
Τράκαραν και βγήκαν σχεδόν γυμνοί… Καταλάβαμε όλοι το γιατί! (+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement