Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: Μετά το νέο πεντάθυρο Astra τι έπεται;

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Μετά το νέο πεντάθυρο Astra τι έπεται;

ΝΕΑ

Opel: Μετά το νέο πεντάθυρο Astra τι έπεται;

ΝΕΑ

Ως συνήθως, μετά την επίσημη πρεμιέρα της πεντάθυρης έκδοσης στην Φρανκφούρτη, θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες εκδόσεις αμαξωμάτων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η νέα γενιά Astra θα κυκλοφορήσει προς λίγο μετά την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη, ενώ από το νέο έτος αναμένονται και οι σεντάν και στέισον εκδοχές. Οι ειδικοί στην επεξεργασία εικόνας δεν έχασαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν τα πιο οικογενειακά Astra, με τις πληροφορίες μας να θέλουν πρώτο να κυκλοφορεί το Sport Tourer που λογικά θα προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην γκάμα του νέου Opel.

Opel Astra Sedan Tourer rendered (3)

Advertisement
Advertisement

Αργότερα, θα λανσαριστεί και το σεντάν Astra που θα είναι ελαφρώς μακρύτερο από το πεντάθυρο και θα ξεχωρίζει από την λιμουζινέ, αλλά και πιο συντηρητική σχεδίαση (όπως συμβαίνει στα περισσότερα σχήματα τριών όγκων). Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων, θα χρησιμοποιηθούν τα ίδια σύνολα από τα hatch με τις βασικές εκδόσεις να εξοπλίζονται με τον χιλιάρη τρικύλινδρο βενζίνης και τον ντίζελ 1.600άρη. Προαιρετικά, θα υπάρχουν προβολείς IntelliLux LED όπως και το νέο σύστημα διασύνδεσης και πολυμέσων IntelliLink R 4.0.

Opel Astra Sedan Tourer rendered (4)

Opel Astra Sedan Tourer rendered (2)