Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Concept: Η πρώτη teaser φωτογραφία

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Concept: Η πρώτη teaser φωτογραφία

ΝΕΑ

Opel Concept: Η πρώτη teaser φωτογραφία

ΝΕΑ

Η Opel ετοιμάζεται να παρουσιάσει σύντομα ένα νέο πρωτότυπο, το οποίο πιθανότατα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του GT. Και όπως τόνισε ο αρχισχεδιαστής και αντιπρόεδρος της γερμανικής φίρμας, Mark Adams στην εκδήλωση Tech Day 2018 «η Opel θα συνεχίζει την τρέχουσα σχεδιαστική φιλοσοφία, τόσο για τα concept όσο και για τα μοντέλα παραγωγής».

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Adams παρουσίασε την πρώτη teaser εικόνα του πρωτότυπου, το οποίο παρά του ότι είναι καλυμμένο, αφήνει να φαίνονται ορισμένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία του , όπως το μεγάλο λογότυπο της εταιρείας στην εμπρός μάσκα και τα λεπτά φωτιστικά σώματα.

opel_concept_2018_092-chariatis-530

«Καθώς πρόκειται για σχεδιαστική μελέτη και εκθεσιακό πρωτότυπο, το Opel Concept είναι αναμενόμενα πολύ πιο προχωρημένο από την ισχύουσα σχεδιαστική φιλοσοφία των μοντέλων παραγωγής της εταιρείας. Τους ερχόμενους μήνες θα δείξουμε τι ακριβώς θέλουμε να είναι η μάρκα μας», είπε ο Adams. Με δεδομένη αυτή την ανακοίνωση, η Opel μπορεί να αποκαλύψει το συγκεκριμένο πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, αλλά χωρίς κάποια επίσημη επιβεβαίωση, καθώς ακόμα δεν είναι σίγουρη η παρουσία της φίρμας στην συγκεκριμένη έκθεση.

Advertisement

opel_concept_2018_091-chariatis-640