Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι παρουσιάζει η Opel στη Φρανκφούρτη;

Ελλάδα 16:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι παρουσιάζει η Opel στη Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Τι παρουσιάζει η Opel στη Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Μερικά 24ωρα έμειναν για να ανοίξει τις πύλες της η 65η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες περιμένουν πως και πώς να επιδείξουν νέα μοντέλα για την αγορά και πρωτότυπα για… όνειρα! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement

Στις 10 του μήνα ανοίγουν οι πύλες για τους εκπροσώπους του Τύπου και το NewsAuto θα είναι εκεί για να δει από κοντά όλα τα περίπτερα – ανάμεσα τους και εκείνο της Opel που περιλαμβάνει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες (αν και στο NewsAuto, τα βλέπετε όλα πολύ πριν τις επίσημες παρουσιάσεις τους).

Αυτές είναι: το νέο Insignia (που αμέσως μετά το Διεθνές Σαλόνι, θα έχουμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε και να σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις), το νέο Insignia Country Tourer και το πρωτότυπο Monza Concept. Το εντυπωσιακό μοντέλο που όπως λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί, προάγει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel  «η Γλυπτική Τέχνη συναντά τη Γερμανική Ακρίβεια» στο επόμενο επίπεδο, και παράλληλα προβάλλει μία πρωτοφανή τεχνολογία επικοινωνίας ανθρώπου/μηχανής, τη λεγόμενη ΗΜΙ.

Περισσότερα, την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 site αυτοκινήτου!

Advertisement
Advertisement