Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Opel Astra σε διαδικασία ανανέωσης

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Opel Astra σε διαδικασία ανανέωσης

ΝΕΑ

Το Opel Astra σε διαδικασία ανανέωσης

ΝΕΑ

Προκειμένου να τονωθούν οι πωλήσεις του Astra, η Opel προχωρά σε συγκεκριμένες αναβαθμίσεις, τόσο σε ότι αφορά την αισθητική του, όσο και στα μηχανικά μέρη.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Μπορεί το μικρομεσαίο μοντέλο της Opel να συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα best seller της κατηγορίας του, αλλά οι πτωτικές τάσεις στις πωλήσεις του έχουν ήδη αρχίσει.Τα πρώτα προπαραγωγής μοντέλα έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, και όπως συνηθίζεται έχουν και το απαραίτητο καμουφλάζ. Βάση των συγκεκριμένων φωτογραφιών, διακρίνουμε τα πλαστικά πάνελ στα εμπρός φωτιστικά σώματα, που πιθανότατα να έχουν ανασχεδιαστεί, αποτελώντας μία από τις σημαντικότερες αισθητικής φύσεως αλλαγή. Μην περιμένετε κάτι περισσότερο από αυτό, ίσως και ένα νέο εμπρός προφυλακτήρα, ενώ το πίσω μέρος πιθανότατα θα συνεχίσει ως έχει ή με επουσιώδης αλλαγές.

opel-astra-facelift-new-spy-photo-chariatis-530

Αυτό που θα είναι πιο σημαντικό είναι η γκάμα των κινητήρων. Το ανανεωμένο Astra, μετά τη συγχώνευση της Opel με την PSA, αναμένεται να διαθέτει μηχανικά σύνολα του γαλλικού ομίλου, με σημείο αναφοράς τους diesel, όπως αυτόν των 1,5 λίτρων, απόδοσης 130 ίππων. Επίσης στους βενζινοκινητήρες, υπάρχουν οι PureTech των 1,2 λίτρων, με 110 και 130 ίππους. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και η ύπαρξη μιας σπορ έκδοσης GSI που θα εφοδιάζεται με το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 1,6 λίτρων.

Advertisement

opel-astra-facelift-new-spy-photo (1)-chariatis-640