Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οpel: 7 νέα μοντέλα μέσα στο 2017

Ελλάδα 6:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οpel: 7 νέα μοντέλα μέσα στο 2017

ΝΕΑ

Οpel: 7 νέα μοντέλα μέσα στο 2017

ΝΕΑ

Σε δημιουργικό οίστρο φαίνεται ότι βρίσκονται οι άνθρωποι της Opel, καθώς μέσα στο 2017 θα μας παρουσιάσουν εφτά νέα μοντέλα, από όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το 2016 φαίνεται ότι κλείνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Opel (το Astra ανακηρύχτηκε αυτοκίνητο της χρονιάς, λανσαρίστηκε το Mokka X και πολλά άλλα). Οι άνθρωποι της εταιρείας υποστηρίζουν ότι το 2017 θα είναι ακόμη πιο δυναμικό, καθώς πρόκειται να ρίξουν στην αγορά 7 νέα μοντέλα.

Η αρχή θα γίνει με το νέο Insignia Grand Sport που θα δούμε στην έκθεση της Γενεύης. Το  μεσαίο μοντέλο της Opel θα διατεθεί σε station wagon έκδοση, αλλά σε μια πιο off road version, με την ονομασία Country Tourer. Την άνοιξη, το Opel Ampera-e θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή καριέρα του, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το νέο crossover μοντέλο της κατηγορίας B, το Opel Crossland X. Επόμενα στη λίστα είναι το Opel Vivaro και το μεγαλύτερο SUV,  Grandland X.

Advertisement
Advertisement

O CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann δήλωσε: «Ανακοινώσαμε τη μεγαλύτερη προϊοντική επέλαση στην ιστορία της εταιρείας και κρατάμε τις υποσχέσεις μας:  29 νέα μοντέλα από το 2016 μέχρι το 2020».