Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το όνειρο της Aston Martin για τη Βαλκυρία…

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το όνειρο της Aston Martin για τη Βαλκυρία…

ΝΕΑ

Το όνειρο της Aston Martin για τη Βαλκυρία…

ΝΕΑ

Η δημιουργία του απόλυτου hypercar, που θα μπορεί να τα βάλει με υβριδικά τέρατα όπως η McLaren P1 ή η Ferrari LaFerrari, προφανώς δεν ήταν αρκετό για την Aston Martin. Έτσι η Βαλκυρία θα αποκτήσει την έκδοση AMR Pro την οποία σας παρουσιάσαμε πριν μερικές εβδομάδες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ένα θηρίο που θα παραχθεί σε μόλις 25 κομμάτια και θα φτιαχτεί μετά από συνέργεια με τις Red Bull Advanced Technologies και την AF Racing, με στόχο να κατακτήσει τις πίστες (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα πλάνα της Aston Martin και τη Valkyrie AMR Pro πατώντας εδώ).

Όμως ως λάτρης των αγώνων, ο επικεφαλής της εμβληματικής μάρκας Andy Palmer, σκέφτεται ακόμα πιο μακριά. Εκτός από την πρόθεσή του να βάλει την Aston Martin στον μαγικό κόσμο της Formula 1, θέλει να κατακτήσει και τον 24ωρο αγώνα του Μαν! Στην κορυφαία κατηγορία LMP1! Υπό προϋποθέσεις βέβαια…

Advertisement
Advertisement

«Η προσωπική μου αντίληψη είναι ξεκάθαρη. Η Aston Martin δεν θα αγωνιστεί ποτέ σε μία κατηγορία πρωτοτύπων που γιατί αυτό δεν μας ταιριάζει. Αν όμως επέτρεπαν σε αυτή τη συμμετοχή αγωνιστικών παραπλήσιων οχημάτων δρόμου, θα είχε ενδιαφέρον για εμάς. Υποθέτω και για το κοινό. Το να βλέπει κάποιος τέτοια οχήματα να μάχονται για τη νίκη, νομίζω δεν θα ήταν ενδιαφέρον μόνο για εμένα», είπε ο Palmer στο βρετανικό Autocar.