Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

On line δημοπασία για μια σπάνια Bentley

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

On line δημοπασία για μια σπάνια Bentley

ΝΕΑ

On line δημοπασία για μια σπάνια Bentley

ΝΕΑ

Σε on line δημοπρασία θα εμφανιστεί μία από τις 46 Bentley Continental R Mulliner Widebody με 53.000 διανυθέντα χιλιόμετρα και πλήρες ιστορικό συντήρησης στο επίσημο δίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Είναι μια από τις πιο σπάνιες Bentley στη σύγχρονη ιστορία της μάρκας, καθώς έχει πολλά sport στοιχεία και υπόσχεται πολύ δυναμικές επιδόσεις από τον κινητήρα V12 5,4 λίτρων της BMW. Το μοντέλο αυτό που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 1999, είναι ένα από τα πρώτα που είχαν εμφανή τα «σημάδια» της ύπαρξης της μάρκας, κάτω από τα «φτερά» της BMW και ως τέτοιο έχει ξεχωριστή σημασία για τους φίλους των σπάνιων αυτοκινήτων και τους συλλέκτες.

Advertisement
Advertisement

Το Continental R Mulliner σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε αφού οι πελάτες της Bentley ζήτησαν την τοποθέτηση του ισχυρότερου κινητήρα στο Widebody Continental R. Το 1999 η R Mulliner παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και παρήχθη σε 46 μονάδες. Το συγκεκριμένο, αναμένεται να πουληθεί σε μια τιμή που θα κυμανθεί από 82 έως 94 χιλιάδες ευρώ, μια και σημαντικό ρόλο θα παίξει το ότι έχει λίγα χιλιόμετρα διανύσει και επιδεικνύει πλήρες ιστορικό συντήρησης από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Bentley.