Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ολοταχώς για κερδοφορία η Aston Martin

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ολοταχώς για κερδοφορία η Aston Martin

ΝΕΑ

Ολοταχώς για κερδοφορία η Aston Martin

ΝΕΑ

Αν και το πρώτο τρίμηνο δεν ήταν καλό για την Aston Martin σε ότι αφορά τις πωλήσεις και την κερδοφορία, η συνέχεια αναμένεται να είναι τελείως διαφορετική, με τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η πρόβλεψη για τη συνέχεια είναι θετική σε ότι αφορά στην κερδοφορία της Aston Martin, καθώς επίκειται η παρουσίαση κάποιων νέων μοντέλων που σίγουρα θα φέρει περισσότερους πελάτες κοντά στην εταιρεία. Από τις αναλύσεις των οικονομικών δεδομένων της εταιρείας, προκύπτει πως μετά από 6 χρόνια που η Aston Martin παρουσίαζε σταθερά παθητικό, το 2017 ήταν η χρονιά που έδειξε πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο στο άμεσο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

aston-martin-lagonda-concept-geneva-boi-1000

Ο Mark Wilson, ως οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, ανέφερε πως η διάθεση των μετόχων της εταιρείας είναι να στηριχθεί με τον καλύτερο τρόπο η εμπορική πολιτική της, προκειμένου να έχουν άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός πως χρειάστηκε να επενδυθούν περισσότερα χρήματα από όσα αρχικά είχαν υπολογιστεί, η Aston Martin θα μείνει πιστή στο πλάνο, με στόχο την επάνοδο στην κερδοφορία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

aston-martin-lagonda-concept-geneva-boi-640