Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλοι θέλουν μία Ford Mustang GTD! (+video)

Ελλάδα 13:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλοι θέλουν μία Ford Mustang GTD! (+video)

ΝΕΑ

Όλοι θέλουν μία Ford Mustang GTD! (+video)

ΝΕΑ

Τις 7.500 έφτασαν οι αιτήσεις για απόκτηση της ειδικής έκδοσης Ford Mustang GTD.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει 37 ημέρες από τότε που η Ford άνοιξε την πλατφόρμα παραγγελιών της νέας Mustang GTD στην Αμερική και τον Καναδά και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει αίτηση 7.500 άτομα για να αποκτήσουν αυτή τη μοναδική έκδοση του αυτοκινήτου που θυμίζουμε ότι η τιμή του ξεπερνάει τα 300.000 ευρώ.

Στην Ευρώπη η Ford ετοιμάζει μια ακόμα πιο πειστική παρουσίαση της Mustang GTD καθώς θέλει να βάλει το αυτοκίνητο στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ και να επιχειρήσει να γράψει νέο ρεκόρ πίστας. Πριν όμως από αυτήν την προσπάθεια, η Ford θα πάρει μέρος με την GTD στον 24ωρο αγώνα του Le Mans και του Spa θέλοντας να έχει μια επιτυχημένη παρουσία.

Η Mustang GTD είναι ένα «ready to race» αυτοκίνητο και φιλοδοξεί να φτάσει τους 800 ίππους. Οι αναρτήσεις θα είναι αγωνιστικές προερχόμενες από την κατηγορία GT3 και η κατανομή βάρους θα είναι 50/50. Ιδιαίτερη δουλειά έχει γίνει στην αεροδυναμική για να μπορέσει η Mustang GTD να είναι αψεγάδιαστη στην πίστα, ενώ το πλαίσιο είναι ενισχυμένο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της οδήγησης στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Δυστυχώς, όμως η Ford θα δυσαρεστήσει αρκετούς από εκείνους που θέλουν να αγοράσουν το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο. Η εταιρεία υπολογίζει να κατασκευάσει 1.400 μοντέλα τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι πολλοί από εκείνους που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον θα απογοητευτούν.