Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Όλοι έχουμε μία Need for Speed (+video)

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλοι έχουμε μία Need for Speed (+video)

Car Gadget

Όλοι έχουμε μία Need for Speed (+video)

Car Gadget

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέα συνέχειας του videogame  Need for Speed Heat και η θερμοκρασία ανέβηκε κατακόρυφα.

Advertisement
Advertisement

 

Το Need for Speed είναι η racing σειρά θρύλος  που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από ένα απλό racing simulation έγινε ένα ισχυρό franchise που έθεσε νέα στάνταρ στο είδος του.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η EA sports (η εταιρία παραγωγής του) έχει σκοπό να γιορτάσει τα 25 χρόνια του NFS, πανηγυρικά και σκέφτεται να οργανώσει events σε ολόκληρο το Λος Άντζελες. Η εταιρία ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες το 26ο game της θρυλικής σειράς.

Το νέο Need for Speed ονομάζεται Heat και θα εξελίσσεται στην φανταστική αμερικανική πόλη Palm City (θυμίζει Miami στην δεκαετία του 1980), εστιάζοντας για μια ακόμη φορά στον παράνομο κόσμο του street racing (κόντρες).

 

Advertisement

 

Advertisement

Οι παίχτες θα λαμβάνουν μέρος στο Speedunters Showdown, έναν διαγωνισμό με exotic supercars που εξελίσσεται στους δρόμους της πόλης. Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο η αστυνομία κυνηγά τους οδηγούς (θυμίζει κάτι από τις ταινίες «The Fast & Furious»), με τους παίκτες να πρέπει να επιβιώσουν μέσα από τον έντονο συναγωνισμό αλλά και από το ανελέητο κυνηγητό των εκπροσώπων του νόμου. Βασικό ρόλο στην εξέλιξη του gameplay είναι το κτίσιμο και η βελτίωση της φήμης του παίχτη, αλλά και το car tuning, για να βελτιώνετε τις επιδόσεις των αυτοκινήτων σας προσθέτοντας μια σειρά από ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Το open-world Need for Speed: Heat είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και όσοι το προ-παραγγείλουν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από in-game digital bonus. Καθίστε αναπαυτικά και απλά «feel the heat» με το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Advertisement