Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδηγός Black Friday στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Ελλάδα 6:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγός Black Friday στην ασφάλεια αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Οδηγός Black Friday στην ασφάλεια αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Η Black Friday 2022 έχει μόλις κάνει την εμφάνισή της κι εσύ έχεις ήδη χαθεί ανάμεσα στις τόσες προσφορές; Ή μήπως ακροβατείς ανάμεσα σε εκείνο το σκουπάκι που θέλεις να πάρεις όλη τη χρονιά και στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου που έχει λήξει; Εμείς είμαστε εδώ!

Advertisement
Advertisement

Για αρχή να σε ενημερώσουμε πως δεν χρειάζεται να διαλέξεις ένα από τα δύο, αφού θα βρεις Black Friday προσφορές και για το σκουπάκι – και όλα τα λοιπά αγαθά που έχεις βάλει στο μάτι – αλλά KAI στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ναι ναι, καλά άκουσες, η Black Friday 2022 σε βρίσκει με προσφορές στην ασφάλειά σου! Πού; Στο insurancemarket.gr φυσικά! Την μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Online ασφάλεια αυτοκινήτου: κι όμως γίνεται!

Γιατί όταν μιλάμε για online ασφάλιση μιλάμε για ευκολία, ταχύτητα και διαφάνεια στην ασφάλεια αυτοκινήτου και όχι μόνο! Και όταν πρόκειται για Black Friday προσφορές, το να έχεις τη δυνατότητα να συγκρίνεις όλες τις διαθέσιμες προσφορές της αγοράς, είναι πολύ σημαντικό.

Μάλιστα, στο insurancemarket θα βρεις και θα συγκρίνεις online & δωρεάν έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες. Δεν τις λες και λίγες…

Advertisement

Και εκτός από αυτό, στην συγκεκριμένη πλατφόρμα απολαμβάνεις μοναδικές υπηρεσίες όπως:

  • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής
  • e-Διαχείριση του συμβολαίου σου για να έχεις τον έλεγχο του συμβολαίου σου στα χέρια σου χωρίς κλήσεις και αναμονές
  • Βest price alert, που σε ειδοποιεί αν βρεθεί χαμηλότερο ασφάλιστρο από αυτό της ανανέωσης σου
  • Δωρεάν νομικές συμβουλές και εξωδικαστικό συμβιβασμό για τη δίκαιη αποζημίωσή σου
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με μέσο όρο αναμονής τα 4’ ακόμη και την Black Friday.

Advertisement

Μέγιστα συνολικά ποσοστά συνδυασμού διαφορετικών εκπτώσεων που παρέχονται από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, εφόσον συντρέχουν σχετικές προϋποθέσεις.  Apeiron: Ισχύει για όλες τις περιοχές εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου Κρήτης. Όλες οι εκπτώσεις ισχύουν για νέες ασφαλίσεις.

Προστατέψου από τις online απάτες

Και αφού σε ψήσαμε να κλείσεις ασφάλεια αυτοκινήτου online, τώρα ήρθε η ώρα να σε βοηθήσουμε να προστατευτείς από τις online αγορές σου.

Advertisement

Το insurancemarket, σε συμβουλεύει ως προς το τι να προσέξεις όταν κάνεις αγορές μέσω internet ώστε αυτή η Black Friday να μην σου βγει… μαύρη:

  • Βεβαιώσου ότι το e-shop που έχεις επιλέξει υπάρχει και δεν είναι κατάστημα φάντασμα.
  • Προτίμησε ένα e-shop που ήδη γνωρίζεις και έχεις ξανά προτιμήσει στο παρελθόν.
  • Προτίμησε να πληρώνεις με τρόπους που εξασφαλίζουν τα χρήματά σου (πχ μέσω PayPal).
  • Αν έχεις τη δυνατότητα, πλήρωσε με αντικαταβολή.
  • Κάνε έρευνα αγοράς πριν το Black Friday ώστε να βεβαιωθείς ότι η τιμή που βλέπεις έχει όντως έκπτωση Black Friday.

Γενικά δώσε μεγάλη προσοχή στο online κατάστημα ή στην πλατφόρμα που θα επιλέξεις για να κάνεις τις αγορές σου, καθώς υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που μπορεί να σου φάνε τα λεφτά, ειδικά σε περιόδους εκπτώσεων.

Και μην ξεχνάς, στο insurancemarket συγκρίνεις προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, σπιτιού και όχι μόνο, πάντα με διαφάνεια και αξιοπιστία. Μπες, σύγκρινε και βρες αυτό που ψάχνεις στην καλύτερη τιμή.