Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes A-Class

Οδηγική απόλαυση και άνεση πάνε μαζί στην A-Class

Ελλάδα 0:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγική απόλαυση και άνεση πάνε μαζί στην A-Class

Mercedes A-Class

Οδηγική απόλαυση και άνεση πάνε μαζί στην A-Class

Mercedes A-Class

H νέα Mercedes-Benz A-Class, στην τέταρτη γενιά της πια, είναι ένα μοντέλο που μπορεί να έχει διπλό χαρακτήρα. Που μπορεί να εναρμονίζεται με τα θέλω του οικογενειάρχη που… θέλει και τις ανήσυχες στιγμές του!

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν, με το γερμανικό μοντέλο μπορείτε στον αυτοκινητόδρομο να απολαμβάνετε υψηλά επίπεδα άνεσης και στις κλειστές στροφές σπορ ευελιξία.

Η ισορροπημένη ανάρτηση άνεσης προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό υψηλής απόδοσης απόσβεσης των κραδασμών και ιδιαίτερης οδηγικής ευστάθειας. Έτσι, κάνει τις διαδρομές σας ασφαλείς και απίστευτα απολαυστικές.

2018-Mercedes-A-Class-anartisi640

Advertisement
Advertisement

Και φυσικά, η διάθεσή σας μπορεί να υιοθετηθεί από την A-Class χάρη στο σύστημα Dynamic Select που προσαρμόζει το όχημα στον τρόπο οδήγησης που εσείς θέλετε.  Με το πάτημα ενός κουμπιού, το εν λόγω σύτημα προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, οι επιλογές είναι οι εξής τέσσερις. Με το Dynamic Select βάζετε την A-Class σε Sport Mode, όπου οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα Comfort πολύ ισορροπημένες. Αντίθετα, το πρόγραμμα ECO εστιάζει στη μέγιστη αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

2018-Mercedes-A-Class-dynamic-celect640

Advertisement

Το πρόγραμμα οδήγησης ECO σας υποστηρίζει με διάφορους τρόπους στη μείωση των εκπομπών CO2. Σε αυτήν τη ρύθμιση η θέρμανση καθισμάτων και ο κλιματισμός λειτουργούν με μειωμένη απόδοση εξοικονομώντας πολύτιμη ενέργεια. Με το Individual διαμορφώνετε εντελώς εξατομικευμένα από πριν τις αντίστοιχες παραμέτρους. Έτσι μπορείτε, παραδείγματος χάριν, να επιλέγετε σπορ ρύθμιση για το σύστημα κίνησης και, συγχρόνως, άνετη ρύθμιση για την ανάρτηση.

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα αυτοκίνητο;

Advertisement