Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κερατωμένος προκαλεί χάος στο δρόμο… (+video)

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κερατωμένος προκαλεί χάος στο δρόμο… (+video)

ΝΕΑ

Κερατωμένος προκαλεί χάος στο δρόμο… (+video)

ΝΕΑ

Στο Cahokia Heights του Illinois στις ΗΠΑ, μια κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα περίεργο συμβάν, για το οποίο το ρεπορτάζ ήταν ποικιλοτρόπως αποκαλυπτικό.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση «τσαμπουκά» στο δρόμο, μια και εδώ υπάρχει και συναισθηματική εμπλοκή των πρωταγωνιστών.

Κατ’ αρχήν, είναι ιδιαίτερα παρήγορο, έως και ευχάριστο, το ότι από το συμβάν που καταγράφτηκε σε κάμερα ασφαλείας, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή άλλες απώλειες, πέραν των υλικών ζημιών και της τρομάρας που πήραν οι παριστάμενοι. Από το video φαίνεται πως το πρωί στις 30 Ιουνίου, τα δύο αυτοκίνητα «συναντήθηκαν» σε μια διασταύρωση. Το μπλε Ford Explorer που ακολουθεί ένα ασημί Buick sedan, πέφτει με αρκετή φόρα πάνω του και το στέλνει σε παρακείμενο παρτέρι, για να καταλήξει και αυτό με τη σειρά του εκεί, αφού πέρασε μια βόλτα –αφήνοντας κάποια κομμάτια του- από ένα δέντρο.

Advertisement
Advertisement

Και τα δύο οχήματα καταλήγουν στην αυλή ενός σπιτιού με σοβαρές ζημιές και όταν κινητοποιούνται, ο οδηγός του Explorer βγαίνει και στρώνει στο κυνήγι τους επιβαίνοντες της Buick που και αυτοί με τη σειρά τους, έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου- προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Δεν ξέρουμε τι έγινε στη συνέχεια και αν ο οδηγός του SUV έβαλε στο χέρι κάποιον από τους επιβάτες της Buick αλλά λίγες ώρες μετά, το ζευγάρι από το ασημί sedan επέστρεψε στο σημείο και ζήτησε συγνώμη στον ιδιοκτήτη του σπιτιού για την αναστάτωση.

Από εκείνους προέκυψε και η ενημέρωση πως ο οδηγός του Explorer είναι πρώην φίλος της γυναίκας του ζεύγους που μη μπορώντας να ελέγξει τη ζήλια του, τους ακολούθησε και τελικά τους χτύπησε εσκεμμένα στη διασταύρωση. Οι αρχές που έχουν ήδη βρει τον ένοχο, θα του απαγγείλουν κατηγορίες για διακεκριμένη φθορά ξένης αλλά και δημόσιας περιουσίας, ενώ σίγουρα θα του επιβάλλουν και κάποιες συνεδρίες ελέγχου του θυμού του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκαριστικό: Κεραυνός «σουβλίζει» Jeep Grand Cherokee (+video)
Ποιος είναι ο Mate Rimac; (+video)
H Hyundai στo Snake Eyes G.I. Joe Origins (+video)

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement