Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο βρυχηθμός της Aventador SVJ σε 8D Audio (video)

Ελλάδα 21:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο βρυχηθμός της Aventador SVJ σε 8D Audio (video)

ΝΕΑ

Ο βρυχηθμός της Aventador SVJ σε 8D Audio (video)

ΝΕΑ

Τι κι αν η Lamborghini Aventador SVJ είναι ήδη σχεδόν… δύο ετών; Εξακολουθεί να αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για να σπάσει τη… σιωπή της καραντίνας!

Advertisement
Advertisement

Παρότι η απειλή του κορωνοϊού Covid-19 υφίσταται ακόμα, η βαριά χτυπημένη Ιταλία παίρνει σιγά-σιγά μπρος. Το ίδιο και η παραγωγή οχημάτων που αποτελεί ένα από τα πιο τρανά πεδία αρίστευσης των γειτόνων μας.

Πως όχι άλλωστε από τη στιγμή που έχουν αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Lamborghini και δημιουργήματα όπως η Aventador SVJ. Ένας μανιασμένος ταύρος που παίρνει ώθηση από ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 770 ίππους και έχει την εντυπωσιακή ροπή της τάξης των 720 Nm.

Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η Lamborghini Aventador SVJ να κάνει τα 0-100 km/h σε 2,8 sec, τα 0-200 km/h σε 8,6 sec και να συνεχίζει μέχρι την τελική ταχύτητα των 250 km/h. Όπως και η Aventador S, η γεμάτη αεροδυναμικά βοηθήματα SVJ χρησιμοποιεί την τετραδιεύθυνση της Lamborghini προκειμένου να βελτιώσει την ευελιξία σε χαμηλές ταχύτητες και τη σταθερότητα στις υψηλές. Η ισχύς αποστέλλεται στο έδαφος μέσω του κιβωτίου επτά σχέσεων ISR της μάρκας ενώ τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται είναι Pirelli P Zero Corsa.

Advertisement
Advertisement

Όμως υπάρχει κάτι πέρα από αριθμούς και τεχνικά χαρακτηριστικά. Κάτι αγνό. Κάτι μπρουτάλ. Κι αναφερόμαστε στον ήχο που παράγεται από την καρδιά του μοντέλου της Σαντ’ Άγκατα. Το σλόγκαν στο video είναι «…ας επιστρέψουμε στους δρόμους, βρυχώμενοι πιο δυνατά από ποτέ».

Κι ακριβώς έτσι, σε ήχο 8D τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε με τα ακουστικά σας, η Lamborghini Aventador SVJ θα σας συγκλονίσει. Δείτε και… ακούστε περισσότερα, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Η απόκοσμη Lamborghini Urus Esteso της Novitec (video)

Ατελείωτο drift με Lamborghini Huracan και Huracan Evo (video)

Advertisement

Παιχνίδια στο χιόνι με Lamborghini Huracan Evo (video)