Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο τιτάνας της Nissan στο Ντιτρόιτ

Ελλάδα 1:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο τιτάνας της Nissan στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Ο τιτάνας της Nissan στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Στην αμερικανική έκθεση την τιμητική τους έχουν τα δημοφιλή pick-up. Δεν μιλάμε για απλά φορτηγάκια, αλλά για μικρά «τερατάκια» όπως το Titan XD.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Το Titan εκπροσωπεί καιρό την Nissan στην κατηγορία των pick-up και αποτελεί μία δημοφιλή επιλογή για τους επαγγελματίες, αλλά και για τους χομπίστες, μιας και τέτοιου είδους αυτοκίνητα στην Αμερική είναι τρόπος ζωής. Στο Ντιτρόιτ παρουσιάζεται η έκδοση Titan XD με τον V8 πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 5.000 cc που αποδίδει 310 PS και 76,7 kgm ροπής Η γκάμα συμπεριλαμβάνει V6 και V8 βενζίνης που θα είναι διαθέσιμοι και για τις άλλες εκδοχές του Titan, ενώ με τον super diesel η ελκτική του δυνατότητα φτάνει τους 5,5 τόνους.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του Nissan Titan διαθέτει αρκετές ανέσεις και πολλά από τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας παραπέμποντας στα επίπεδα πολυτελών εκδόσεων. Μεταξύ αυτών, των συστημάτων υπάρχει έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, ηχοσύστημα με 12 ηχείων και κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη για την πορεία του τρέιλερ αλλά και σύστημα οπίσθιου σόναρ (Rear Sonar System) όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Nissan.