Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Ricciardo ντριφτάρει την Aston Martin DB11 Volante (+vid)

Ελλάδα 0:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Ricciardo ντριφτάρει την Aston Martin DB11 Volante (+vid)

ΝΕΑ

Ο Ricciardo ντριφτάρει την Aston Martin DB11 Volante (+vid)

ΝΕΑ

Οι Max Verstappen και Daniel Ricciardo της Red Bull Racing είχαν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η ομάδα τους έδωσε την ευκαιρία να ξεδώσουν λιγάκι με την ολοκαίνουργια Aston Martin DB11 Volante…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Χάρη στην χορηγία της Aston Martin για την Red Bull Racing, ο Ricciardo παρέλαβε τα κλειδιά μιας νέας DB11 Volante για να κάνει τα δικά του σε ένα διασκεδαστικό γύρο στο Circuit της Αμερικής. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές της στην F1, η Red Bull Racing αφήνει τους οδηγούς της να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν με αυτό τον τρόπο, στο Σαββατοκύριακο που γίνεται ο αγώνας. Με τον 21χρονο Max Verstappen στο κάθισμα του συνοδηγού, το δίδυμο ήταν υποχρεωμένο να προσφέρει θέαμα. Όπερ και εγένετο.

Βέβαια ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός τους, παραταύτα, αυτό δεν τους πτόησε να επιδείξουν τις ικανότητές τους, τις δικές τους αλλά και της νέας Aston. Ο Ricciardo ντρίφταρε σε κάθε στροφή που βρήκε μπροστά του. Ναι είναι ο ίδιος που παλεύει να αποφύγει κάθε άσκοπο σπινάρισμα με την RB14 F1 αντιμέτωπος με το χρονόμετρο. Όταν οδηγείς ένα τέρας με κίνηση στους πίσω τροχούς με σχεδόν 1000 ίππους κάθε εβδομάδα, τότε είναι επόμενο να αποκτάς αριστοτεχνικά επίπεδα ελέγχου του αυτοκινήτου και αυτό φυσικά μεταφράζεται σε μερικές εντυπωσιακές εικόνες από την Αυστραλία.

Advertisement
Advertisement

Λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητες του Ricciardo πίσω από το τιμόνι, ίσως έχει μπροστά του μια διαφορετική καριέρα όταν τελειώσει ο χρόνος του στην F1. Φαίνεται σίγουρα πολύ πιο ευτυχής να γλιστρά την DB11 σε σχέση με όσα πέρασε στον αγώνα της Κυριακής.