Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άφησαν την Ελλάδα για να υποδεχθούν μία Ιταλίδα…

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άφησαν την Ελλάδα για να υποδεχθούν μία Ιταλίδα…

ΝΕΑ

Άφησαν την Ελλάδα για να υποδεχθούν μία Ιταλίδα…

ΝΕΑ

Υπάρχουν και πολιτικοί που την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις προσπάθειες αυτής, δεν τις… τιμωρούν με φόρους, αλλά μάλιστα τις επιβραβεύουν. Ετσι λοιπόν, και ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Matteo Renzi συνάντησε ένα αυτοκίνητο που έχει ταυτιστεί όσο κανένα άλλο με την Ιταλία, τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ο John Elkann και ο Sergio Marchionne, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, αντίστοιχα, του ομίλου Fiat-Chrysler, επισκέφθηκαν το Παλάτσο Κίτζι (το… Μέγαρο Μαξίμου της γειτονικής μας χώρας) για να παρουσιάσουν στον Ιταλό Πρωθυπουργό τη νέα Alfa Romeo Giulia, λίγες εβδομάδες αφού άρχισε η παραγωγή της στο εργοστάσιο του Κασίνο.

Η Giulia αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό κεφάλαιο όχι μόνο για την Alfa Romeo αλλά και για την ιταλική οικονομία, καθώς αναμένεται να προσφέρει 3.400 νέες θέσεις εργασίας μέσα στην επόμενη διετία. «Η Alfa Romeo είναι μία μάρκα με λαμπρή ιστορία. Η νέα Giulia της εξασφαλίζει και ένα λαμπρό μέλλον», σχολίασε ο Renzi.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο Ιταλός Πρωθυπουργός εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του νέου sedan της Alfa Romeo στο γραφείο του, για να το παρουσιάσει στους Jean Claude Juncker και Martin Schulz (οι Πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αντίστοιχα), οι οποίοι τον επισκέφθηκαν την ίδια ημέρα, με ένα απο τα θέματα συζήτησης να είναι και η Ελλάδα.