Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο πιθανός αντικαταστάτης της Alfa Romeo 8C Competizione

Ελλάδα 1:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο πιθανός αντικαταστάτης της Alfa Romeo 8C Competizione

ΝΕΑ

Ο πιθανός αντικαταστάτης της Alfa Romeo 8C Competizione

ΝΕΑ

Παρά τις σημαντικές αλλαγές που συνέβησαν το προηγούμενο έτος στην Alfa Romeo, η ιταλική φίρμα θα συνεχίσει να δημιουργεί πανέμορφα οχήματα, όπως μας δείχνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

 

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες, ότι ανάμεσα στα μελλοντικά μοντέλα που θα παρουσιάσει την επόμενη πενταετία, θα είναι και ο αντικαταστάτης της 8C Competizione. Πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο supercar δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, τόσο σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όσο και στο design. Πάραυτα, ήδη τα πρώτα σχέδια από εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες αρχίζουν και βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως αυτά του Matteo Gentile και του μοντέλου του Gtl EVO Concept.

Advertisement
Advertisement

Βασικά γνωρίσματα του πρωτότυπου μοντέλου είναι οι μεγάλοι εμπρός αεραγωγοί, τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED, τα τονισμένα φτερά και η τεράστια εισαγωγή αέρα εμπρός από το παρμπρίζ. Και μιας και το αναφέραμε, πρόκειται πιο σωστά για μία καλύπτρα, μία γυάλινη επιφάνεια που καλύπτει όλη σχεδόν την επιφάνεια πάνω και στα πλαϊνά των δύο επιβατών, η οποία περιλαμβάνει και μικροκάμερες που αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς εξωτερικούς καθρέπτες. Πίσω ξεχωρίζει ο εντυπωσιακός διαχύτης, ενώ προς το παρόν δεν έχουμε εικόνα από το εσωτερικό, που εικάζουμε ότι θα ακολουθεί πιστά την ίδια φουτουριστική φιλοσοφία.