Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του Fiat 500L Cross

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του Fiat 500L Cross

ΝΕΑ

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του Fiat 500L Cross

ΝΕΑ

Μπορεί στην πρώτη σκέψη όταν κάποιος αναφέρεται στο Fiat 500L να σας έρχονται κατά νου λέξεις όπως «ευρυχωρία» και «άνεση», όμως το ιταλικό μοντέλο μπορεί να προσφέρει περισσότερα, μέσω της έκδοσης Cross.

Advertisement
Advertisement

Όπως μαρτυρά το όνομά της, έχει πιο περιπετειώδη χαρακτήρα, ο οποίος είναι εμφανής με την πρώτη ματιά. Από το «πρόσωπό» του με την εμπρός προστατευτική ποδιά, τη μάσκα του ψυγείου και τον νέο προφυλακτήρα με αυξημένη γωνία πρόσπτωσης.

Το 500L Cross φοράει το crossover στιλ του με περηφάνια, με γυαλιστερές λεπτομέρειες όπως τα πλευρικά διακοσμητικά, οι χειρολαβές των θυρών και τα εμπρός και πλευρικά ένθετα.

Οι κακές συνθήκες δεν αποτελούν πια δικαιολογία, καθώς φοράει ελαστικά M+S, με τα οποία ντύνονται νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται και κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Advertisement
Advertisement

Το νέο 500L Cross είναι ένα αυτοκίνητο τύπου «πηγαίνω παντού, οποιαδήποτε στιγμή». Σχεδιασμένοι για ανθρώπους που μετατρέπουν την κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου τους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης.

fiat-500l-cross-e640tall

Στον εσωτερικό κόσμο, τα ρυθμιζόμενα καθίσματα, το ράδιο Uconnect LIVE με οθόνη αφής 7 ιντσών και USB, θα σας κάνουν κάθε μετακίνηση ευχάριστη, είτε αφορά ταξίδι είτε κινήσεις εντός πόλης.

Advertisement

Κι επειδή όπου ταξίδι απαιτούνται και χώροι, σε ένα χαρακτηριστικό γνώριμο της οικογένειας 500L, ο χώρος αποσκευών περιλαμβάνει 455 λίτρα. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, το σύστημα Cargo Magic Space και τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα θα απελευθερώσουν ακόμα περισσότερο όγκο!

fiat-500l-cross-c640

Advertisement