Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Mr. Bean πουλάει τη McLaren F1 του

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Mr. Bean πουλάει τη McLaren F1 του

ΝΕΑ

Ο Mr. Bean πουλάει τη McLaren F1 του

ΝΕΑ

Πόσο ζητάει ο Βρετανός κωμικός Rowan Atkinson για την – τρακαρισμένη – McLaren που οδηγεί από το 1997; Οκτώ εκατομμύρια στερλίνες, δηλαδή 10,7 εκατ. ευρώ παρακαλώ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗ (twitter.com/theworldoffroad)

O Atkinson είναι γνωστός συλλέκτης αυτοκινήτων και έχει εμφανιστεί επανηλλειμένα σε εκπομπές όπως το Top Gear ενώ συμμετέχει και σε αγώνες με ιστορικά αυτοκίνητα. Η F1 είναι ίσως το μεγάλο του καμάρι. Την αγόρασε το 1997 για 540.000 στερλίνες και έκτοτε έχει διανύσει 41.000 μίλια. Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο διάσημος Mr. Bean απευθύνθηκε στον οίκο Taylor & Crawley για να πουλήσει τη συλλεκτική McLaren σε τιμή έπαυλης του Λονδίνου.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μία από τις 64 street legal F1 και είναι δύο φορές χτυπημένο. Την πρώτη φορά, το 2009, ο Atkinson έπεσε πίσω από ένα αυτοκίνητο. Τη δεύτερη, το 2011, έφαγε τετακέ και χτύπησε σε δέντρο. Μάλιστα, τη ζημιά τελικά πλήρωσε η ασφαλιστική εταιρία. Μιλάμε για 910.000 στερλίνες, ποσό που θεωρείται ακόμη το υψηλότερο στη Μ. Βρετανία για ατύχημα με ένα μόνο αυτοκίνητο!

Ο ηθοποιός δεν δήλωσε για ποιο λόγο πουλάει το αυτοκίνητο (θέλει ερώτημα;), πάντως ο ίδιος έχει πει ότι δεν το είχε αγοράσει ως επένδυση αλλά για να το χρησιμοποιεί καθημερινά. Όπως μάλιστα είχε πει παλαιότερα ο Mr. Bean:  «Oποιοδήποτε μοντέρνο supercar με ανάλογες επιδόσεις, είναι ογκώδες, βαρύ και δεν έχει χώρο στις αποσκευές. Συγκριτικά, η F1 είναι μικρή, όμως χωράει τρεις, έχει χώρο για να πάτε όλοι σας διακοπές και διατηρεί χώρο για έναν ατμοσφαιρικό V12 6,1 λίτρων. Και έχει βάρος αυτοκινήτου για τα ψώνια».

Advertisement

Αν ενδιαφέρεστε για την πλήρως ανακατσκευασμένη F1 του διάσημου κωμικού, μπορείτε να απευθυνθείτε προσωπικά στους Taylor & Crawley. Αν το ενδιαφέρον σας ληφθεί σοβαρά, θα μπορέσετε ίσως να τη δείτε από κοντά, μια και φωτογραφία της δεν υπάρχει στη σχετική ιστοσελίδα.

Advertisement