Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Lagerfeld εγκαινίασε την έκθεση «Corsa Karl & Choupette»

Ελλάδα 23:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Lagerfeld εγκαινίασε την έκθεση «Corsa Karl & Choupette»

ΝΕΑ

Ο Lagerfeld εγκαινίασε την έκθεση «Corsa Karl & Choupette»

ΝΕΑ

Ο φωτογράφος και σχεδιαστής μόδας Karl Lagerfeld εγκαινίασε τη φωτογραφική έκθεση «Corsa Karl and Choupette» για το ημερολόγιο Corsa 2015!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Italia στο Βερολίνο και ήταν πολλές οι διασημότητες που έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann και της CMO Tina Müller. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν διάσημα ονόματα όπως οι Iris Berben, Bettina Zimmermann, Ken Duken, Christoph Metzelder και Jasmin Gerat που πλαισίωσαν τον Γερμανό υπουργό μεταφορών Alexander Dobrindt στο ιστορικό σκηνικό της εκδήλωσης, κοντά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου. Οι φωτογραφίες και τα σχέδια του Lagerfeld ενθουσίασαν πρωταγωνιστές και προσκεκλημένους.

«Χαίρομαι που καταφέραμε να αναδείξουμε το νέο Opel Corsa  μέσω του ημερολογίου και αυτής της έκθεσης και που ο Karl Lagerfeld, με τη Choupette στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βρίσκεται εδώ ο ίδιος σήμερα για να εγκαινιάσει την έκθεση», δήλωσε ο Dr. Karl-Thomas Neumann.

Advertisement
Advertisement

Η Tina Müller πρόσθεσε: «Σε αυτή η εκδήλωση η τέχνη της δημιουργίας ενός σύγχρονου αυτοκινήτου συναντά τη δημιουργική δουλειά του Karl Lagerfeld με άκρως εντυπωσιακό τρόπο».

Από την πλευρά του, ο Karl Lagerfeld σχολίασε: «Πιστεύω ότι το νέο Opel Corsa, κυρίως σε κόκκινο και με ποικίλες επιλογές εξοπλισμού όπως τα νέα καθίσματα, είναι εξαιρετικό και γι’ αυτό έχω ήδη παραγγείλει ένα. Είναι το τέλειο αυτοκίνητο για την πόλη».

Advertisement

Ο καλλιτέχνης πάντρεψε δημιουργικά το γερμανικό μοντέλο με την αγαπημένη του γατα Βιρμανίας που ακούει στο όνομα Choupette. Από την πρωτότυπη ‘ένωση’ προέκυψαν πολυάριθμες φωτογραφίες με της σε ρόλο εξερευνητή του bestseller της Opel. Εκτός από τα 12 θέματα του ημερολογίου Corsa 2015 και ιδιωτικά Polaroid ενσταντανέ της Choupette, στο Palazzo Italia εκτίθενται επίσης φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παραγωγή του ημερολογίου.

Advertisement

Η έκθεση «Corsa Karl and Choupette» φιλοξενείται στο Palazzo Italia μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου. Η είσοδος είναι δωρεάν. Λειτουργεί καθημερινά από 11:00 – 20:00.