Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο γιος της Ελισάβετ στο Μουσείο της Ferrari

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο γιος της Ελισάβετ στο Μουσείο της Ferrari

ΝΕΑ

Ο γιος της Ελισάβετ στο Μουσείο της Ferrari

ΝΕΑ

Φιλανθρωπικός ήταν ο λόγος επίσκεψης του Πρίγκιπα Edward, γιου της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Μόντενα. Ο 52χρονος… γαλαζοαίματος βρέθηκε στο Μουσείο Enzo Ferrari ως εκπρόσωπος του Duke of Edinburgh’s Award που βοηθά νέους από 14 έως 24 ετών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Τον Πρίγκιπα υποδέχθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari, Sergio Marchionne, ο οποίος προσέφερε κομμάτι της πίσω αεροτομής της F138 του 2013, υπογεγραμμένο μάλιστα από τους Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen.

Advertisement
Advertisement

Το «παρών» έδωσε και ο John Surtees, ο μοναδικός Παγκόσμιος Πρωταθλητής τόσο στη Formula 1 (το 1964 με τη Ferrari) όσο και στην κορυφαία μορφή αγώνων μοτοσικλέτας.

Ο Surtees έχει ιδρύσει το Henry Surtees Foundation, το οποίο βοηθά άτομα που έχουν τραυματιστεί σοβαρά σε ατυχήματα. Το ίδρυμα πήρε το όνομά του από τον αδικοχαμένο γιο του, ο οποίος άφησε την τελευταίο του πνοή σε αγώνα της βρετανικής Formula 2 στην πίστα του Μπραντς Χατς τον Ιούλιο του 2009, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Στο βάθος, ανάμεσα στον Πρίγκιπα Edward και τον Marchionne, o Maurizio Arrivabene, επικεφαλής της Ferrari στη Formula 1.