Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο φακός συλλαμβάνει το νέο Range Rover

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο φακός συλλαμβάνει το νέο Range Rover

ΝΕΑ

Ο φακός συλλαμβάνει το νέο Range Rover

ΝΕΑ

Η πρεμιέρα του νέου Range Rover αναμένεται το 2022 όμως τα πρωτότυπα εξέλιξης έχουν ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές στο δρόμο με τον κατασκοπευτικό φακό να τα συλλαμβάνει στη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Το υπερπολυτελές SUV της Range Rover έχει πλέον αποκτήσει έναν εξαιρετικά δυνατό ανταγωνισμό όπως οι Bentley Bentayga, η Mercedes-Benz GLS και η BMW X7, πράγμα που σημαίνει πως η βρετανική εταιρία θα πρέπει να βάλει στο παιχνίδι τα πιο δυνατά της όπλα. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήρθαν από τη Γερμανία όπου και εντοπίστηκαν τα βαριά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα εξέλιξης του νέου μοντέλου. Το αυτοκίνητο συνοδευόταν συνεχώς από ένα πεντάθυρο Land Rover Defender δίνοντας μια πρώτη ευκαιρία για διαπίστωση των διαστάσεων. Πάντως φαίνεται πως και το νέο μοντέλο διατηρεί την τετραγωνισμένη αισθητική προσέγγιση αν και περιμένουμε τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα να ακολουθούν το πιο εκλεπτυσμένο παράδειγμα του Velar.

Στο εσωτερικό αναμένουμε τη νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων της Land Rover που έκανε πρεμιέρα στο Defender και το οποίο βασίζει την υπολογιστική του δύναμη στους διπλούς δυνατούς επεξεργαστές αλλά και στο προηγμένο λειτουργικό της Blackberry.

Advertisement
Advertisement

Αν και ακόμα η JLR δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου Range Rover θεωρείται σίγουρο πως βασικό ρόλο θα παίξει η υβριδική τεχνολογία και ο εξηλεκτρισμός. Υπενθυμίζουμε πως το νέο Range Rover θα είναι ένα από τα τρία μοντέλα που θα αξιοποιήσουν τη νέα πλατφόρμα MLA της JLR η οποία μπορεί να υποστηρίξει και πλήρως ηλεκτρική διάταξη με δύο ηλεκτροκινητήρες. Πάντως μια τέτοια εκδοχή δεν αναμένεται να προσφέρεται στο λανσάρισμα του μοντέλου όμως θεωρούνται σίγουρες οι ήπια υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις.