Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο φακός συλλαμβάνει την BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο φακός συλλαμβάνει την BMW Σειρά 2 Gran Coupe

ΝΕΑ

Ο φακός συλλαμβάνει την BMW Σειρά 2 Gran Coupe

ΝΕΑ

Στην τελική φάση της εξέλιξής της φαίνεται πως βρίσκεται η τετράθυρη εκδοχή της σειράς 2 της BMW που θα αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Advertisement
Advertisement

Αρκετοί θεωρούν πως ουσιαστικά η τετράθυρη 2άρα θα ακολουθεί την αισθητική της μεγαλύτερης 4 Gran Coupe και όπως φαίνεται από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, παρά το έντονο καμουφλάζ, μιλάμε για μια ιδιαίτερα δυναμική σιλουέτα.

Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει τον προσεχή Νοέμβριο στο Λος Άντζελες και οι πωλήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2020. Πάντως θα έχει περισσότερη συγγένεια με την 2 Gran Tourer και όχι με την κανονική Σειρά 2 καθώς θα βασίζεται στην μπροσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL2 όπως η νέα Σειρά 1 και οι Χ1 και Χ2. Αυτό σημαίνει βέβαια πως εκτός από την βασική μπροσθιοκίνητη διάταξη θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Από τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί κατά καιρούς υπολογίζεται πως το αυτοκίνητο θα πλησιάζει τα 4,5 μέτρα σε μήκος γεγονός που θα το βάζει στον ανταγωνισμό απέναντι στα Audi A3 Sedan και στη Mercedes-Benz CLA. Επίσης η BMW σε αναφορές σχετικές με την κατανάλωση κάνει λόγο και για ηλεκτρική κατανάλωση γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου.

Οι εικόνες από τα αυτοκίνητα εξέλιξης μαρτυρούν πως παράλληλα με τις συμβατικές εκδόσεις γίνονται δοκιμές και σε αυτές που θα φέρνουν την υπογραφή Μ Performance με βαθύτερους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ζάντες. Πάντως είναι σχεδόν σίγουρο πως η πλατφόρμα στην οποία θα βασίζεται η 2 Gran Coupe συνεπάγεται πως δεν θα υπάρχει κάποια εξακύλινδρη έκδοση αντίστοιχη της Μ140i.

Advertisement