Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο φακός συλλαμβάνει την ανανεωμένη BMW Σειρά 5

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο φακός συλλαμβάνει την ανανεωμένη BMW Σειρά 5

ΝΕΑ

Ο φακός συλλαμβάνει την ανανεωμένη BMW Σειρά 5

ΝΕΑ

Στην τελική φάση εξέλιξης βρίσκεται η φρεσκαρισμένη αισθητικά και τεχνολογικά BMW Σειρά 5 η οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κατασκοπευτικό φακό.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία γενιά G30 της BMW Σειρά 5 προσμετρά ήδη τρία χρόνια παρουσίας και φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή για το ενδιάμεσο facelift που όχι μόνο θα φρεσκάρει την εμφάνισή της αλλά και θα ανανεώσει το τεχνολογικό οπλοστάσιο ώστε η 5άρα να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο της κατηγορίας.

Πρόσφατα λοιπόν τον γύρο του διαδικτύου κάνουν κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός από τα αυτοκίνητα δοκιμών την ανανεωμένης Σειράς 5. Το εν λόγω αυτοκίνητο φαίνεται πως είναι εξοπλισμένο με το πακέτο M Sport και φυσικά έχει καμουφλάζ στο εμπρός και πίσω μέρος όπου θα υπάρχουν και οι σχεδιαστικές μεταβολές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Οι περισσότερες από αυτές αναμένεται να προσεγγίζουν την αισθητική της Σειράς 3 ενώ ευτυχώς φαίνεται πως η ανανεωμένη 5άρα θα ξεφύγει από την νέα τάση της BMW που θέλει τα χαρακτηριστικά εμπρός «νεφρά» της μάσκας να λαμβάνουν υπερβολικά μεγάλες διαστάσεις με αποκορύφωμα την εικόνα που έχουμε δει στις νέες 7άρες και Χ7.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές φαίνεται πως είναι εξαιρετικά διακριτικές στο εσωτερικό και πιο σημαντικά στοιχεία την παρουσία μιας πιο μεγάλης κεντρικής οθόνης αφής καθώς και του νέου ψηφιακού πίνακα που συνοδεύει την πιο προηγμένη έκδοση 7.0 του λειτουργικού συστήματος της BMW.

Κάτω από το καπό δεν θα υπάρχει κάποια σημαντική διαφοροποίηση στα κινητήρια σύνολα όμως αναμένεται πως η BMW θα προσθέσει φίλτρο μικροσωματιδίων στις βενζινοκίνητες εκδόσεις. Επιπλέον θεωρείται αρκετά πιθανή η φήμη πως θα υπάρξει και μια πιο δυνατή plug-in υβριδική έκδοση από την γνωστή 530e. Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό πλαίσιο για την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης 5άρας είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί κοντά στις αρχές του 2020.

Advertisement

 

Advertisement