Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O επικεφαλής της Uber τσακώνεται με οδηγό της!

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O επικεφαλής της Uber τσακώνεται με οδηγό της!

ΝΕΑ

O επικεφαλής της Uber τσακώνεται με οδηγό της!

ΝΕΑ

Ένα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα. Ο λόγος για τον καβγά του ισχυρού άνδρα της Uber, Travis Kalanick, με έναν από τους οδηγούς που συμμετέχουν στο Uber Black.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto,gr)

Ο πρώην πια σύμβουλος του πλανητάρχη (διαβάστε περισσότερα εδώ), ξεκίνησε τη λεκτική διαμάχη με τον οδηγό Fawzi Kamel, λίγο πριν αποβιβαστεί από το όχημα. Ο οδηγός εκφράζει τους προβληματισμούς του, διότι ενώ οι παροχές προς τους πελάτες βελτιώνονται, οι τιμές πέφτουν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο πριν από οκτώ χρόνια, του απαντά λέγοντας πως λόγω του ανταγωνισμού αυτό αποτελεί μονόδρομο για να επιβιώσει η επιχείρηση.

Advertisement
Advertisement

Οι τόνοι ανεβαίνουν, ο Kamel αναφέρει πως έχασε $97.000 εξαιτίας της Uber και φανερά εκνευρισμένος ο Kalanick του απαντά πριν βγει από το όχημα: «Κάποιοι άνθρωποι αρνούνται να αναλαμβάνουν την ευθύνη των δικών τους λαθών. Κατηγορούν άλλους για όσα στραβά τους συμβαίνουν. Καλή σου τύχη».

Όμως το video δημοσιοποιήθηκε και ο Kalanick αναγκάστηκε να δηλώσει δημόσια συγνώμη μέσω της παρακάτω ανακοίνωσής του με αποδέκτες τους εργαζόμενους στην εταιρεία του:

«Είμαι σίγουρος πως έχετε δει το video όπου δεν συμπεριφέρθηκα με τον απαιτούμενο σεβασμό σε έναν οδηγό της Uber. Το να πω πως ντρέπομαι για αυτό, θα είναι λίγο. Δουλειά μου είναι να είμαι ο ηγέτης σας και το να ηγείσαι, έχει ως εφαλτήριο το να φέρεσαι με τρόπο που κάνει όλους υπερήφανους. Δεν το έκανα και δεν μπορώ να βρω δικαιολογίες για αυτό. Το συγκεκριμένο video αποτελεί αντανάκλαση του εαυτού μου και η κριτική που δέχθηκα σχετικά με αυτό, μου υπενθυμίζει έντονα πως πρέπει να αλλάξω τον τρόπο που ηγούμαι και να ωριμάσω. Είναι η πρώτη φορά που παραδέχομαι πως χρειάζομαι βοήθεια στον τομέα της ηγεσίας και θα την αναζητήσω.
Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από τον
Fawzi, όπως και από την κοινότητα των οδηγών, τους πελάτες μας αλλά και όλη την ομάδα της Uber».

Advertisement