Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο Derek Zoolander και το Fiat 500X (vid)

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Derek Zoolander και το Fiat 500X (vid)

Men + Speed

Ο Derek Zoolander και το Fiat 500X (vid)

Men + Speed

Όταν θες να διαφημίσεις ένα προϊόν, καλό είναι να βρεις κάποιο πρόσωπο διάσημο και με ταλέντο, ώστε να γίνει η καλύτερη διαφήμιση. Η Fiat Chrysler Automobiles επέλεξε τον Ben Stiler ως πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια του Fiat 500X, με σκοπό να γίνει το όχημα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Στο σποτάκι, ο Zoolander πιάνεται από μια κάμερα κυκλοφορίας να τρέχει και ο ίδιος απολαμβάνει τη στιγμή, φροντίζοντας να πάρει την καλύτερη πόζα, πηγαίνοντας μπρος-πίσω για να τον πιάνει η κάμερα.

«Όπως ο Derek Zoolander τραβάει τα βλέμματα, έτσι και το Fiat 500X ξεχωρίζει στους δρόμους σε όλο τον κόσμο με το συνδυασμό του ιταλικού στυλ, τη  λειτουργικότητα, την άνεση, την ευκολία και την ασφάλεια που το χαρακτηρίζουν», είπε ο Tim Kuniskis, επικεφαλής των επιβατικών αυτοκινήτων των εταιρειών Dodge, SRT, Chrysler και Fiat στις Η.Π.Α.. «Η συνεργασία μας με την Paramount Pictures και την ταινία Zoolander Νο2 είναι κάτι που θέλαμε».

Το αστικό crossover διαθέτει δύο επιλογές κινητήρα και σύστημα τετρακίνησης.Ίσως το συγκεκριμένο χρώμα που χρησιμοποιήθηκε στη διαφήμιση –το κίτρινο- να μην είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά προσφέρεται σε 11 ακόμη αποχρώσεις, οπότε μπορείτε να διαλέξετε.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε play και δείτε το βίντεο…

Στις 12 Φεβρουαρίου αναμένεται να βγει το «Zoolander 2» στη μεγάλη οθόνη.