Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Deadmau5 απέκτησε τη McLaren P1!

Ελλάδα 0:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Deadmau5 απέκτησε τη McLaren P1!

ΝΕΑ

Ο Deadmau5 απέκτησε τη McLaren P1!

ΝΕΑ

Ο διάσημος Καναδός dj, Deadmau5, περίμενε από τον περασμένο Οκτώβριο να φτάσει στα χέρια του το εντυπωσιακό βρετανικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Μόλις πριν λίγες μέρες του παραδόθηκε η McLaren P1 και φυσικά, μοιράστηκε μια φωτογραφία της μέσω twitter με τη λεζάντα: «Πηγαίνοντας μια βόλτα! BRB!».

Ο Deadmau5, κατά κόσμον Joel Zimmerman, πάρκαρε το νέο απόκτημά του δίπλα στην άλλη McLaren που έχει στη συλλογή του: μία λευκή 650S που καθώς είναι λιγότερο… εξωτική, παραδόθηκε νωρίτερα. Και ο Καναδός δεν σταματάει εκεί καθώς πρέπει να σημειωθεί ότι σύντομα η συλλογή του θα μεγαλώσει με την προσθήκη ενός ειδικής παραγγελίας BAC Mono και της εντυπωσιακής, νέας Lamborghini Huracan!

Advertisement
Advertisement

Ο ταλαντούχος Καναδός επέλεξε την P1 σε απόχρωση του μπλε, σε συνδυασμό με μαύρες ματ ζάντες. Παράλληλα, είναι σε πακέτο… «stealth», με εκτεταμένη χρήση από ανθρακονήματα! Από το συγκεκριμένο υλικό είναι ο διαχύτης και η πίσω αεροτομή αλλά και η οροφή!

Στο εσωτερικό του, το βρετανικό υβριδικό hypercar είναι ντυμένο με μαύρο αλκαντάρα στο ταμπλό και το τιμόνι. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με λευκό δέρμα που δεσπόζει αλλά διακόπτεται και από τις μαύρες ραφές στα καθίσματα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η McLaren P1, το αντίπαλο δέος των Porsche 918 Spyder και LaFerrari, χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού 3,8lt  Twin-Turbo V8 κινητήρα εσωτερικής καύσης, που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα παρέχοντας συνδυαστική ισχύ 916 PS.

Advertisement

Δείτε την εντυπωσιακή P1 σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση στην «Κοιλάδα του Θανάτου», πατώντας εδώ.

Advertisement