Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Chris Harris κατέστρεψε μία Porsche 911

Ελλάδα 0:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Chris Harris κατέστρεψε μία Porsche 911

ΝΕΑ

Ο Chris Harris κατέστρεψε μία Porsche 911

ΝΕΑ

Συμβαίνει και στους καλύτερους οδηγούς. O κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής αυτοκινήτου Top Gear του BBC, Chris Harris, ενεπλάκη σε ατύχημα ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΞ (gskevo@gmail.com)

Οι λεπτομέρειες, που έδωσε το BBC είναι περιορισμένες. Το γραφείο τύπου του καναλιού ανέφερε πως νωρίς το πρωί της Τρίτης (13 Νοεμβρίου) κοντά στην πόλη Tintern, ο Chris Harris οδηγούσε μία Porsche 911 και συγκρούστηκε με ένα ανοιχτό φορτηγό, το οποίο έκανε επιτόπου στροφή. Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως η 911 χτύπησε στα πλάγια το αγροτικό ανοιχτό φορτηγό. Μέσα στην Porsche ήταν ο παρουσιαστής (και οδηγός αγώνων) Harris αλλά και ένα στέλεχος του καναλιού. Κανείς από τους δύο, αλλά ούτε και ο οδηγός του pickup είχαν τραυματισμό.

Advertisement
Advertisement

Oι φωτογραφίες από το συμβάν δείχνουν, ότι το αυτοκίνητο έχει σοβαρές ζημιές. Καταστράφηκε ο μπροστινός προφυλακτήρας, το μπροστινό φτερό και η οροφή.

Εκπρόσωπος του Top Gear επιβεβαίωσε τη σύγκρουση λέγοντας: «Επιβεβαιώνουμε ότι ο Chris Harris έχει εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Ουαλία, ενώ εργαζόταν για ένα άρθρο του περιοδικού Top Gear. Ο Chris, ο συνεπιβάτης του στο αυτοκίνητο αλλά και ο οδηγός του άλλου οχήματος, δεν έπαθαν κάτι και κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο για να καταγράψει το περιστατικό.

Αυτό είναι το τελευταίο από μια σειρά ατυχημάτων, που συνδέονται με το Top Gear. Παλαιότερα (πριν από μια δεκαετία), ο πρώην συν-παρουσιαστής της εκπομπής Richard Hammond είχε ένα πολύ έντονο ατύχημα, με 482 χλμ, οδηγώντας ένα αγωνιστικό όχημα. Ο Hammond ήταν για αρκετές ημέρες σε κώμα και κινδύνεψε η ζωή του.

Advertisement

HarrisPorsche1