Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Cambiasso παίζει μπάλα στην «Αυτοκίνηση»

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Cambiasso παίζει μπάλα στην «Αυτοκίνηση»

ΝΕΑ

O Cambiasso παίζει μπάλα στην «Αυτοκίνηση»

ΝΕΑ

Μια διαφορετική έκπληξη θα περιμένει σήμερα, Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 18:30, τους επισκέπτες της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015». Ο άσος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Esteban Cambiasso, θα επισκεφθεί το περίπτερο της Renault για να γνωρίσει από κοντά το νέο Kadjar και να φωτογραφηθεί με το κοινό.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η παρουσία του Αργεντίνου άσσου των πρωταθλητών Ελλάδας στο περίπτερο της γαλλικής εταιρείας, έρχεται στα πλαίσια της συνεργασίας της TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι λοιπόν, οι φίλοι του αυτοκινήτου, αλλά και του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στον παίκτη, να φωτογραφηθούν μαζί του, καθώς και να παραλάβουν αυτόγραφα, σε μία ιδανική ευκαιρία να συνδυάσει κανείς την επίσκεψη του στο σημαντικό αυτοκινητικό ραντεβού και τη συνάντηση με έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να συνεχίσει στην έδρα του Παναθηναϊκού το εντυπωσιακό φετινό αήττητο σερί του!

Cambiasso-Kadjar-b640tall