Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο απίστευτος λόγος που οι Τούρκοι σταματάνε στη ΛΕΑ! (+video)

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο απίστευτος λόγος που οι Τούρκοι σταματάνε στη ΛΕΑ! (+video)

ΝΕΑ

Ο απίστευτος λόγος που οι Τούρκοι σταματάνε στη ΛΕΑ! (+video)

ΝΕΑ

Η ΛΕΑ είναι εκεί για να καλύπτει κάθε είδους έκτακτη ανάγκη. Ακόμα και για μία ξαφνική επιθυμία για επικοινωνία με τα… θεία.

Advertisement
Advertisement

Το πρόβλημα με την κακή χρήση της ΛΕΑ δεν φαίνεται ότι είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και άλλες χώρες του κόσμου, όπου οι οδηγοί αντιμετωπίζουν την λωρίδα έκτακτης ανάγκης ως χώρο έκφρασης κάθε είδους δραστηριότητας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε ένα περιστατικό που καταγράφηκε σε αυτοκινητόδρομο της Κωνσταντινούπολης. Και προκάλεσε μάλιστα αρκετή αίσθηση στην γειτονική χώρα, με το video να γίνεται viral.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχει σταματήσει το όχημά του στην ΛΕΑ και να έχει βγάλει το χαλάκι του. Στην συνέχεια απλώνει το χαλάκι στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και γονατίζει για να… προσευχηθεί.

Advertisement
Advertisement

Το συμβάν καταγράφεται από κάμερα κινητού και προκαλεί εντύπωση ακόμα και στα τουρκικά ΜΜΕ, παρά το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες οι Μουσουλμάνοι έχουν το Ραμαζάνι.

Δεν γνωρίζουμε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον συγκεκριμένο κύριο, και αν η πίστη του θα τον έσωσε από ένα ενδεχόμενο ατύχημα, καθώς τα αυτοκίνητα κινούνται γύρω του με μεγάλες ταχύτητες την ώρα που αυτός κάνει το τόσο επικίνδυνο σαλάτ. 

Πάντως καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε και στην Ελλάδα. Μπορεί αυτή η συμπεριφορά να περνάει στην Τουρκία του Ερντογάν, όμως στην χώρα μας ο ΚΟΚ δεν προβλέπει κατάληψη της για προσευχή. Τουλάχιστον όχι ακόμα…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκ! Μέχρι και ισόβια κάθειρξη για όσους μπαίνουν στη ΛΕΑ!
ΕΛΑΣ: Στο στόχαστρο ΛΕΑ, ΚΤΕΟ, ασφάλειες και φθαρμένα ελαστικά!
Video: Τους έπιασε μπλόκο στη ΛΕΑ σε ζωντανή μετάδοση (+video)