Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O 5χρονος πραγματοποιεί το όνειρό του να επιβιβαστεί σε Lambo (+vid)

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O 5χρονος πραγματοποιεί το όνειρό του να επιβιβαστεί σε Lambo (+vid)

ΝΕΑ

O 5χρονος πραγματοποιεί το όνειρό του να επιβιβαστεί σε Lambo (+vid)

ΝΕΑ

Λίγο μετά την ιστορία του 5χρονου Adrian Zamarripa που οδηγούσε το SUV της οικογένειάς του στη Γιούτα και κατευθυνόταν στην Καλιφόρνια για να αγοράσει μια Lamborghini, αποκαλύφθηκε ότι τα όνειρα του μικρού αγοριού έγιναν πραγματικότητα. Καλά, όχι ακριβώς…

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το ABC 3340 News, η οικογένεια έλαβε μια σειρά από προσφορές από τοπικούς ιδιοκτήτες Lamborghini για τον 5χρονο Adrian Zamarripa προκειμένου αυτός να καθίσει και να ζήσει από μέσα το supercar της μάρκας. Η οικογένεια δέχθηκε μία από αυτές τις προσφορές και ο Zamarripa μπόρεσε να κάνει μια βόλτα σε μια ματ μαύρη Lamborghini Huracan που ανήκει στον Jeremy Neves.

«Τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσο λίγα παιδιά καταφέρνουν και ακολουθούν τα όνειρά τους! Ο Neves έγραψε σε μια δημοσίευση του Facebook. «Οι ειδησεογραφικοί σταθμοί έχουν δημοσιεύσει αυτή την ιστορία και υπάρχουν χιλιάδες σχόλια σχετικά με την« επιβράβευση της κακής συμπεριφοράς και την επικείμενη τιμωρία τόσο του παιδιού όσο και των γονέων του. Είμαι γονέας! Καταλαβαίνω τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών μας… Απλώς επιλέγω να συμπεριλάβω την εκπαίδευση και την ενθάρρυνση για τις εξαιρετικές ιδιότητες και όχι μόνο τις κακές επιλογές!” είπε. Το αγόρι μπορεί να μην διαθέτει Lamborghini όπως ήθελε, αλλά έζησε το όνειρό του, έστω και με το όποιο σημαντικό ρίσκο πήρε προηγουμένως.

Η αδερφή του Adrian Sidney Estrada που επρόκειτο να φροντίζει τον 5χρονο εκείνη την ώρα, ισχυρίζεται ότι αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, παρατήρησε ότι ο Adrian έλειπε. «Είδα ότι το SUV έλειπε και τα κλειδιά δεν ήταν στη θέση τους… Δεν ξέρω τι πέρασε από το μυαλό του», είπε στα τοπικά ΜΜΕ.

Advertisement
Advertisement