Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο στο youtube για το AP-0

Ελλάδα 17:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο στο youtube για το AP-0

ΝΕΑ

Ντεμπούτο στο youtube για το AP-0

ΝΕΑ

H APEX έχει προγραμματίσει live μετάδοση των αποκαλυπτηρίων για το παρθενικό της μοντέλο AP-0, την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 18:00.

Advertisement
Advertisement

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του παρθενικού της μοντέλου, η APEX έχει προγραμματίσει να γίνουν στις 18:00 την Παρασκευή 13 Μαρτίου. Όσοι θέλουν μπορούν μέσα από το κανάλι της Apex Motors Global να παρακολουθήσουν live όλη τη διαδικασία των αποκαλυπτηρίων  του πρώτου της ηλεκτρικού supercar. Πρόκειται για ένα μοντέλο που υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς ζυγίζει μόλις 1.200 κιλά, τις λεπτομέρειες για τις επιδόσεις και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του οποίου θα ανακοινώσουν στη σχετική συνέντευξη τύπου οι επικεφαλής της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η APEX με το δικό της υπεραυτοκίνητο, θέλει να τοποθετηθεί «απέναντι» από τη Lotus Evija. Το αυτοκίνητο που έχουμε μέχρι στιγμής δει ως πρωτότυπο, με την κωδική ονομασία AP-0, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η APEX το ετοιμάζει πυρετωδώς με στόχο να ξεπεράσει το προηγούμενο δικό της μοντέλο. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την εταιρεία είναι ελάχιστες. η APEX περιορίζεται στο να αναφέρει πως οι επιδόσεις θα είναι ακόμα καλύτερες από ότι στο άλλο αυτοκίνητο που έχει παρουσιάσει, αποκλειστικά για χρήση πίστας, το AP-1.