Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο για τη Maserati Levante Trofeo Launch Edition

Ελλάδα 14:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο για τη Maserati Levante Trofeo Launch Edition

ΝΕΑ

Ντεμπούτο για τη Maserati Levante Trofeo Launch Edition

ΝΕΑ

Η Ermenegildo Zegna παρουσιάζει μια νέα δερμάτινη ταπετσαρία Nappa που προσθέτει μια διαφορετική οπτική υφή στο εσωτερικό των μοντέλων της Maserati.

Advertisement
Advertisement

Η Maserati Levante Trofeo Launch Edition κάνει ντεμπούτο στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η εταιρεία πρόκειται να κατασκευάσει μόνο 100 από αυτά τα κομψά crossover. Το πολυτελές crossover διαθέτει διακοσμητικά στοιχεία από ανθρακονήματα τόσο στους προφυλακτήρες όσο και στις πλευρές. Τα διαθέσιμα εξωτερικά χρώματα είναι το Blu Emozione Matte, το κίτρινο Giallo Modenese και το κόκκινο Rosso Magma. Οι τροχοί είναι 22 ιντσών και διατίθενται σε ματ ή γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ασημί, μπλε, κίτρινες ή κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό, η ταπετσαρία αποτελείται από φυσικό δέρμα Maserati Pieno Fiore σε μαύρο χρώμα, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μπλε, κόκκινες ή κίτρινες ραφές τονίζοντας τη χρωματική αντίθεση.

Η έκδοση Launch είναι πανομοιότυπη με τη Levante Trofeo. Το ισχυρό SUV χρησιμοποιεί έναν 3,8 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα από τη Ferrari που παράγει 590 ίππους και ροπή 730 Nm. Το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων μεταφέρει την ισχύ σε όλους τους τροχούς. Όσο για το κλασικό 0-100 km/h αυτό ορίζεται σε 3,9 sec, με την τελική ταχύτητα να προσεγγίζει τα 300 km/h.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την Levante Trofeo, η Ermenegildo Zegna για να αναδείξει τη νέα ταπετσαρία της έχει ντύσει επίσης και μια Quattroporte με αυτό το ειδικό υλικό. Έχει μια ενδιαφέρουσα οπτική υφή που είναι παρόμοια με το ύφασμα, αλλά μπορεί να είναι πολύ πιο μαλακή στην αφή.