Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Novitec Tesla Model X: Ηλεκτρικό με εικόνα

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Novitec Tesla Model X: Ηλεκτρικό με εικόνα

ΝΕΑ

Novitec Tesla Model X: Ηλεκτρικό με εικόνα

ΝΕΑ

Η Novitec περνά σε μια νέα εποχή, αφού μετά τις επιτυχημένες βελτιώσεις σε γνωστά βενζινοκίνητα μοντέλα εδώ και χρόνια, προχωρά τώρα και στην αναβάθμιση του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου που έχει πέσει ποτέ στα χέρια της, από τότε που αυτή ιδρύθηκε, του Tesla Model X.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Επειδή ακριβώς είναι δύσκολο να βάλει το δάχτυλό της στις μπαταρίες και σε ότι έχει σχέση με την ηλεκτρική τεχνολογία που ούτως ή άλλως σφύζει στο μοντέλο της Tesla, ασχολήθηκε πρακτικά με τους υπόλοιπους τομείς, όπως η αεροδυναμική αλλά και το συνολικό στήσιμο.

Σε ότι έχει να κάνει με το αισθητικό κομμάτι, η εταιρία προσθέτει στο ηλεκτρικό crossover της Tesla τροχούς 22 ιντσούς (μάλιστα υπάρχουν επιλογές σε 72 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς), carbon κεραμικά φρένα αλλά και ένα νέο carbon bodykit, το οποίο αναλαμβάνει να βελτιώσει αεροδυναμικά το Model X.

Advertisement
Advertisement

Έτσι εμπρός έχουμε ένα αποτελεσματικό spoiler, στο προφίλ διακρίνουμε πλαϊνές ποδιές, ενώ στο πίσω τμήμα δεσπόζουν ένας διαχύτης και μια αεροτομή. Εντός του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Tesla θα βρούμε πλέον νέες δερμάτινες Alcantara επενδύσεις, νέα διακοσμητικά, ενώ και εδώ υπάρχει η δυνατότητα εξατομίκευσης.

Novitec-Tesla-model-x-wings-tsiro-640Novitec-Tesla-model-x-tsiro-640