ΝΕΑ

NÕS INSURANCE: Αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου

Ελλάδα 16:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

NÕS INSURANCE: Αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου

ΝΕΑ

NÕS INSURANCE: Αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Όσο ρίσκο και αβεβαιότητα ελλοχεύει η σημερινή εποχή, τόση εμπιστοσύνη και ολοκληρωμένη ασφάλεια προσφέρει η NÕS INSURANCE, η οποία αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ασφαλιστικής κάλυψης.

Advertisement
Advertisement

Πάντα πίσω από την επιχειρηματική επιτυχία κρύβονται σημαίνοντα πρόσωπα. Η NÕS INSURANCE SERVICES ιδρύθηκε το 2021 από την οικογένεια Λιάγκα, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι να λειτουργεί ως μοναδικός εκπρόσωπος κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών. Η εξειδίκευση αποτελεί τμήμα του δυναμικού DNA της. Η ασφάλεια αυτοκινήτου βρίσκεται στο επίκεντρο.

Γιατί επέλεξαν τη NÕS INSURANCE 300.000 ικανοποιημένοι πελάτες;

Η NÕS Insurance Services παρέχει ευέλικτες επιλογές ασφαλιστικής κάλυψης για οχήματα περιορισμένων εκπομπών ρύπων, διασφαλίζοντας στο μέγιστο βαθμό πως οι ιδιοκτήτες τους προστατεύονται με επάρκεια στην καθημερινότητα των διαδρομών τους.

Δεν είναι τυχαίο πως επέλεξαν τη NÕS INSURANCE 300.000 απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες. Η NÕS ασφαλιστική είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 πράκτορες, έχοντας μάλιστα παρουσία σε όλη τη χώρα.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει ένα δίκτυο με σταθερούς συνεργάτες της NÕS INSURANCE στο 95% της ελληνικής επικράτειας. Τα εξειδικευμένα στελέχη με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς εγγυώνται την ασφάλεια που εισπράττει ο πελάτης κάθε φορά που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του. Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το Α και το Ω στη σημερινή εποχή.

Κάθε νέα συνεργασία της NÕS ασφαλιστικής εταιρίας αυτοκινήτου, χτίζεται με βάση την πίστη στις προσωπικές σχέσεις τις οποίες υποστηρίζει για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στην ασφαλιστική αγορά.

Η NÕS διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και στην εξεύρεση λύσεων για την άμεση αποπληρωμή των ζημιών. Ο πελάτης μόνο να κερδίσει έχει εάν επιλέξει τη συγκεκριμένη ασφάλεια αυτοκινήτου.

Γιατί να επιλέξεις και εσύ τη NÕS INSURANCE για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου

Advertisement

Στη NÕS INSURANCE, προτεραιότητα είναι η αμέριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, γι’ αυτό το λόγο σχεδιάστηκε μια απλή και ταχύτατη διαδικασία ασφάλισης. Επιπρόσθετα, οι έμπειροι συνεργάτες της εταιρίας, παρέχουν 24ωρη εξυπηρέτηση εξατομικευμένων λύσεων στον πελάτη, προκειμένου αυτός να απολαμβάνει πάντα την άριστη ασφαλιστική κάλυψη. Οι εκπτώσεις σε ανέργους και πολυτέκνους, ένστολους και αγρότες, αποδεικνύουν την ενσυναίσθηση της ασφαλιστικής εταιρίας στις κοινωνικές-οικονομικές προκλήσεις του σήμερα.

Η καλύτερη ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου, είναι εκείνη που παρέχει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη στον πελάτη ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο υπάρχει εμπιστοσύνη στη NÕS INSURANCE, την ασφαλιστική εταιρία με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην ασφάλεια αυτοκινήτου και στην οδική βοήθεια που εξασφαλίζει την επιτόπου επισκευή του οχήματός ή τη μεταφορά του σε συνεργείο (συνολικά 750 συνεργαζόμενα).

Advertisement

Η NÕS INSURANCE SERVICES μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών της, παρέχει την κάλυψη της οδικής βοήθειας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και περιλαμβάνει επιβατικά Ι.Χ., μοτοσυκλέτες, φορτηγά Ι.Χ. και ΤΑΞΙ. Η κάλυψη παρέχεται με το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου 24 ώρες το 24ωρο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με την ασφάλεια αυτοκινήτου δεν παίζει κανείς στην εποχή μας.

Η NÕS ασφαλιστική κάλυψη που προσαρμόζεται στα «μέτρα» σου

Η NÕS ασφαλιστική κάλυψη, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στα «μέτρα» σου. Τα στελέχη της εταιρείας κατέχοντας την απαραίτητη ακαδημαϊκή κατάρτιση και εμπειρία, διαθέτουν την τεχνογνωσία στον ασφαλιστικό τομέα για να δίνουν την καλύτερη λύση σε κάθε περίπτωση.

Η NÕS INSURANCE SERVICES είναι η ασφαλής επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας οδηγός, παρέχοντας ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες και λύσεις για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, μέσα από ένα πλήθος ασφαλιστικών καλύψεων με άκρως ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Η NÕS εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου

Advertisement

Ο οδηγός μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε κάλυψη ιδίων ζημιών (Μικτή ασφάλιση), κάλυψη ολικής και μερικής κλοπής, κάλυψη πυρκαγιάς, κάλυψη νομικής προστασίας, κάλυψη των ζημιών στο αυτοκίνητο από φυσικά φαινόμενα, κάλυψη φροντίδας ατυχήματος, κάλυψη ζημιών από τρομοκρατικές ενέργειες και κακόβουλες ενέργειες τρίτων, κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, κάλυψη των ζημιών που προκλήθηκαν από ανασφάλιστο όχημα, κάλυψη οδικής βοήθειας, κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού.

Η ανθρωποκεντρική λειτουργία της ασφαλιστικής εταιρίας NÕS δημιούργησε μια μοναδική ομάδα με αναμφισβήτητη ικανότητα στην προσφορά εξατομικευμένων λύσεων, ενεργώντας με διαφάνεια, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι τελικά το ζητούμενο, προκειμένου να βιώσεις την απόλυτη κάλυψη σε κάθε χιλιόμετρο που διανύεις.

NÕS INSURANCE, γιατί η καλύτερη ασφαλιστική αυτοκινήτου σε ξέρει με το όνομά σου!

Θυμήσου αυτό το logo, NÕS INSURANCE. Η καλύτερη ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου απαιτείται να σε γνωρίζει με το μικρό σου όνομα. Τίποτα λιγότερο. Όσοι δεν έτυχε να το ξέρετε, NÕS σημαίνει “ΕΜΕΙΣ’’, ενώ κοινός παρονομαστής στο όραμα της καλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας αυτοκινήτου, είναι ξεκάθαρα η ζεστασιά της ανθρωπιάς και των διαχρονικά οικογενειακών αξιών. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι πελάτες. Η NÕS ασφαλιστική σε καλύπτει απόλυτα.