Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan LEAF: Best seller σε Νορβηγία και Ευρώπη!

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan LEAF: Best seller σε Νορβηγία και Ευρώπη!

ΝΕΑ

Nissan LEAF: Best seller σε Νορβηγία και Ευρώπη!

ΝΕΑ

Το Nissan LEAF έχει καταφέρει να πείσει και με το παραπάνω το ευρωπαϊκό κοινό για τα χαρίσματά του και αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του μοντέλου των Ιαπώνων που βγήκε πρώτο “γενικής” στην περιβαλλοντικά ευαίσθητη αγορά της Νορβηγίας!

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Nissan το LEAF κατάφερε να κυριαρχήσει στις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στην αγορά της Νορβηγίας έναντι όλων των αντιπάλων του, ηλεκτρικών και μη. Ο συνολικός αριθμός στην μικρή αγορά της Νορβηγίας άγγιξε τις 12.303 μονάδες την χρονιά που μας πέρασε.

Παράλληλα το LEAF ανακηρύχθηκε το 2018 ως το best seller ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ευρώπης με τις πωλήσεις του μοντέλου στο δωδεκάμηνο να ανέρχονται στις 40.699 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Για να παραμείνει σε αυτή την τροχιά επιτυχίας η Nissan παρουσίασε πρόσφατα νέες εκδόσεις για το LEAF με μεγαλύτερη αυτονομία και υψηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τις προηγούμενες αλλά και υψηλότερα επίπεδα εξοπλισμού.

Μάλιστα, η κορυφαία έκδοση LEAF 3.ZERO e + που θα παραχθεί στον περιορισμένο αριθμό των 5.000 μονάδων για τις αγορές της Ευρώπης, παρουσιάζει αυξημένη απόδοση στους 217 ίππους, ενώ φέρει και μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία από την στάνταρ έκδοση που επιτρέπει αυτονομία της τάξης των 385 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Advertisement

Διαβάστε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τις νέες εκδόσεις του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Nissan.