Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nίκος Αρμενάκης: «Το Kia Ceed είναι το καλύτερο στην κατηγορία του»

Ελλάδα 4:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nίκος Αρμενάκης: «Το Kia Ceed είναι το καλύτερο στην κατηγορία του»

ΝΕΑ

Nίκος Αρμενάκης: «Το Kia Ceed είναι το καλύτερο στην κατηγορία του»

ΝΕΑ

Τις επόμενες μέρες λανσάρεται στη χώρα μας η 3η γενιά του Kia Ceed. Δείτε τι μας είπε για το νέο μοντέλο ο marketing manager της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Advertisement
Advertisement


Στην ελληνική αγορά το νέο Ceed θα διατεθεί με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 lt.-100 PS, 1.0 lt. turbo-120 PS και 1.4 lt. turbo-140 PS. Στο diesel, υπάρχουν δύο εκδόσεις ισχύος του 1.6 CRDi με 115 και 136 ίππους. Όλες οι επιλογές συνδυάζονται στάνταρ με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ προαιρετικά στον ισχυρότερο κινητήρα βενζίνης και στους δύο diesel υπάρχει και το 7τάχυτο αυτόματο, DCT κιβώτιο ταχυτήτων.

Εξοπλιστικά, η αρχική έκδοση του νέου Kia Ceed είναι η Inmotion (για όλες τις εκδόσεις κινητήρων εκτός των ισχυρότερων ανά καύσιμο), η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, air condition, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, cruise control, αυτόματα φώτα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας και άλλα.

Τιμολογιακά, το κόστος ξεκινά από τα 16.890 ευρώ για την έκδοση 1.4 lt.-100 PS Inmotion, ενώ η αντίστοιχη έκδοση diesel (1.6 CRDi 115 PS Inmotion) κοστίζει 21.490 ευρώ. Στην περίπτωση του 1.0 lt. turbo των 120 ίππων οι τιμές αρχίζουν από τα 18.390 ευρώ, ενώ το Ceed των 140 ίππων κοστίζει από 20.790 ευρώ και το diesel των 136 ίππων από 22.990 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Oι άνθρωποι της Kia ποντάρουν πάνω στο νέο μοντέλο και ισχυρίζονται πως, αυτή τη στιγμή, το Ceed είναι το καλύτερο μικρομεσαίο. Μάλιστα, ο Marketing Manager της Κia στην Ελλάδα, Νίκος Αρμενάκης, μίλησε στον Θέμα Radio και στον Τάκη Τρακουσέλλη και ισχυρίστηκε πως το προϊόν τους είναι καλύτερο και από το Audi A3. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και στο σχετικό ηχητικό απόσπασμα (στο 28ο λεπτό) από την εκπομπή του προηγούμενου Σαββάτου.

 

Advertisement

 

 

Advertisement